Utveksling og Spring Break!

Universial studios

Spring Break
Vi hadde nettopp en etterlengtet Spring Break i Nord - California og den ble brukt flittig! Vertsmoren min tok med meg og vertsbroren min ned til Los Angeles hvor vi sov på hotell i Santa Monica, rett ved Santa Monica Pier. Santa Monica var helt nydelig på kveldstid og jeg lyver ikke når jeg sier at jeg satt i fem timer på bryggen og bare koste meg. 

Universal Studios
Andre dagen i Los Angeles ble brukt i Universal Studios og jeg må bare si at Harry Potter World var helt fantastisk! Når vi gikk inn i Harry Potter World var det som å være med i filmene. Staff medlemmer og gjester gikk rundt i kapper, de solgte tryllestaver og rare drinker. Jeg fikk også prøve Jelly Beans med noen veldig rare smaker (blant annet oppkast smak). Det var også en berg og-dal bane + en 3D berg og-dal bane lignende ting inne i Hogwarts. En ganske så ny ting i Universal Studios er også en 3D berg og-dal bane fra The Fast and The Furious. 

Venice Beach & Santa Monica Beach
Vi brukte den tredje dagen i Los Angeles på Venice Beach, hvor vi syklet, brukte longboard og rulleskøyter. Å sykle langs Venice Beach - Santa Monica Beach var virkelig en nydelig opplevelse. Vi kjørte opp igjen fra Los Angeles på torsdag kveld og stoppet et par ganger for å shoppe på forskjellige outletter vi fant på veien. 

Resten av ferien brukte jeg med venner, noe som var veldig hyggelig!
Skulle helt ærlig ønske at Spring Break var litt lenger men nå er det ikke så alt for lenge til sommerferie. Jeg kan ikke tro at jeg bare har 2,5 måneder igjen av utvekslingsåret mitt. Folk tullet virkelig ikke når de sa at de siste månedene etter jul gikk kjempe fort!

Før jeg vet ordet av det er jeg hjemme igjen i Norge igjen og jeg gruer meg så til å forlate alle her.

Hilsen Anna

Harry Potter verden i Universial Studios
Berg- og dalbane
Den beste utsikten over Santa Monica Pier