Tårer har blitt felt og glede har blitt spredt

Huset til vertsfamilien

Tiden flyr forbi
Om noen dager til så har jeg vært i USA i to måneder, to hele måneder. Tårer har blitt felt og glede har blitt spredt. På denne korte tiden har jeg møtt på mange utfordringer. Noen har jeg klart, mens noen har selvfølgelig ikke gått så veldig greit. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker, mange jeg kan kalle gode venner. USA har så mye å by på og om allerede ni dager til så drar jeg og vertsfamilien min på en roadtrip. Vi skal blant annet besøke Gran Canyon!

En annen ting er at jeg har byttet vertsfamilie!
Dette har vært en av de vanskeligste tingene hittil. Hvordan kan man si ifra? Hvordan reagerer vertsfamilien? Jeg har aldri vært så ukomfortabel i hele mitt liv, men det er bare en del av det å være en utvekslingsstudent, er det ikke? 

Kontaktpersonen min her i USA er en av de herligste jeg har møtt og hun er også en av de mest hjelpsomme. Hun tar oss alltid seriøst, noe jeg syntes er utrolig viktig. Ting har ordnet seg heldigvis, så nå har jeg altså fått en ny vertsfamilie.

Denne gangen er det dobbel plassering. Ny plass, ny skole. Jeg starter helt på nytt, helt på nytt igjen enda en gang.

Det er en familie som består av Mom & Dad, Tristan (som nå er min nye vertsbror) og Amber. Amber er fra Nederland og jeg har kjent henne en stund nå. Vi kommer veldig godt overens og deler en hel etasje hvor jeg nå har flyttet inn. 

Jeg har ikke ord for hvor vanskelig det har vært, men jeg kan love at det er verdt det. Dette året er så virkelig verdt det og jeg vet at jeg har så innmari godt av dette. 

Hilsen Anna

Bilde av åpen koffert ovenifra