Karianne lever drømmen i Los Angeles!

Mitt navn er Karianne og jeg har bodd i Los Angeles California i litt over tre måneder. Livet på vestkysten er helt fantastisk, og mulighetene ved å bo i Los Angeles er ubegrenset. Elsker å ta en søndagstur til Hollywood eller Downtown LA, noe som er veldig enkelt og billig ved å ta metroen. Du har alt nærme deg, storby, stranda, fjell og alle butikker du kan tenke deg. 

Jeg bor i West Hills og går på El Camino Real Charter High School som er en del av Explorius sitt Select program. El Camino er en helt fantastisk skole som lærer deg utrolig mye på kort tid. Studentene er super hyggelige, og skolen hoster mange kjempebra events igjennom året som Senior Picnic, Halloween Rollerscater Night og Homecoming. El Camino tilbyr også utrolig mange valgfag, en av de er Brodcast Journalismen som er hva jeg har valgt. I denne klassen lager vi ett ukentlig skoleshow kaldt El Camino Reality. El Camino Reality be kåret til årets beste skoleshow på en konferanse i Washington DC, noe som jeg er veldig stolt over. Er ganske kult å være kameramann for årets beste skoleshow. 

Er veldig heldig med vertsfamilien min, de er opprinnelig fra Mexico så får oppleve både Amerikansk og Mexicansk kultur. Vi gjør ofte ting sammen, og jeg er veldig glad i dem. Har vertsmor, vertsfar og to vertsøsken, en søster og en bror. 

Kunne ikke vært mer fornøyd med at jeg dro på utveksling. Lever drømmen i Los Angeles, og savner nesten ikke Norge! Angrer ikke ett sekund, og jeg skaper minner for livet hver eneste dag. Nå gleder jeg meg bare til å oppleve hva resten av året har å tilby. Jeg vet det kommer til å bli helt fantastisk.

Hilsen Karianne