Bring it on, sier jeg bare!

Norsk utvekslingsstudent i USA

Hei! 

Jeg heter Aina, og jeg kommer i fra Ås en halvtime sør for Oslo.

Ironisk nok har jeg aldri likt engelsk, ikke før jeg begynte i 10.klasse. Så det var nokså spontant at jeg sendte interesseskjema til Explorius og dro på intervju. I slutten av april fikk jeg en telefon fra kontoret; jeg hadde fått plassering!

Jeg skal til en eldre dame som heter Cindy som bor i byen Spanish Fork, Utah, som er litt sør for Salt Lake City. Jeg kommer fra en familie på seks, der jeg er eldst, med tre yngre brødre, så på hjemmebane blir alt snudd på hodet. Skolen der imot, er ca. like stor som den jeg går på i Norge. Den heter Maple Mountain High School og ser kjempe trivelig ut. Jeg har allerede vært i kontakt med noen av trenerne og danselærerne der nede.

Nå står kofferten ferdig pakket med håndbagasjen på toppen. I morgen reiser jeg fra alt som er kjent, langt utenfor komfortsonen. Alt fra venner og familie, til hverdagslige vaner. Det blir en utrolig spennende reise som jeg er helt klar for! Nye utfordringer, nytt miljø, nye mennesker, ny mat, ny skole, nytt samfunn, nye vaner, ny kultur.

Gruer jeg meg? Ja litt, det er langt til Utah, og 10 måneder er lenge, men er jeg klar? 
Oh yes! Bring it on, sier jeg bare!

Hilsen Aina