Anniken skriver for lokalavisen, del 4

Utvekslingsstudenter på en varm vårdag!

De siste dagene har blitt brukt til å telle ned dagene som gjenstår før 2. april. Etter 225 dager i USA vil jeg få se deler av familien min igjen. Moren min, bestemoren min, og min beste venn kommer denne dagen, og jeg er sikker på at gledestårer vil trille nedover kinnene mine. De blir her en uke, og helgen skal brukes i “byen som aldri sover”.

For meg har mars alltid vært den verste måneden, og jeg tror det er flere som mener det samme. I mars er man rukket å bli skikkelig lei av snø og kulde, og alt man egentlig ønsker seg er en enveis-billett til sola. Etter jul venter jeg bestandig på bursdagen min. Etter den dagen, er det bare varme måneder å se frem til. Mars er den måneden midt i mellom. Måneden der det regner når det egentlig skulle vært vår. Denne måneden er nå endelig over, og april er like rundt hjørnet. Det betyr at det bare er tre måneder til jeg reiser hjem. På tross av alt dette, har mars gitt meg mange fine minner.

Ikke nok med at jeg kan krysse av “bli publisert i to land” fra må-gjøre-før-jeg-dør-listen min, jeg har også opplevd en hver tenåringsjentes drøm. 1. Møte en kjendis, og 2. Være med i Instagram-posten til en kjendis. Den siste av dem kan til og med krysses av to ganger! Tidligere i år kjøpte Taylor tre billetter til en Andy Grammar-konsert. Denne nordmannen hadde dessverre aldri hørt om ham, men svarte likevel med “ja”, og et stort smil. En konsert er simpelthen en utrolig opplevelse. Ikke nok med det, men billettene inkluderte også en “Meet & Greet”. Å dra på konserten til en man aldri har hørt om betyr å dra derfra med nye sanger å nynne på. Han hadde også med seg andre gjester jeg aldri hadde hørt om. Alex og Sierra fra X-factor, Paradise Fears og Rachel Platten. Andy Grammar var en utrolig person å få møte, og alle artistene hadde noen nye sanger til spillelisten min.

Som de fleste i Maynard sikkert vet allerede, hadde vi skoleforestillingen vår denne måneden. Taylor hadden en rolle i den, og familien min dro flere ganger for å se på. Skolemusikaler er ikke like populært hjemme i Norge. Vi har en annen ting, som studentene lager helt selv, og det er basert på humor. Skolen min gjør ikke sånt, men vet at mange andre gjør det.

Utvekslingselever klare for bursdagsfeiring

Ballet kommer stadig nærmere, og jeg har lett etter en kjole i ukesvis allerede. Dette er tydeligvis en ganske stressende begivenhet. Ettersom jeg er norsk, er slike ball noe helt nytt for meg. Du må finne en kjole som 1. du liker, 2. den passer deg, og 3. den koster deg ikke en formue. Taylor, Rachel og jeg har vært ute på leting opptil flere ganger, men uten hell. Jeg var ute på shopping med Taylor og Leslie da vi tilfeldigvis gikk gjennom JC Penny. Ball-avdelingen var det første som møtte oss, og der var den. Hengende på stativet var en nydelig kjole i Elsas farger. Den var alt jeg hadde lett etter. Ikke bare passet den perfekt til mitt utseende, den var også nærmest ulovlig billig. Hvis du noen gang har opplevd kjærlighet ved første blikk, så vet du hva jeg snakker om. To dager senere, kjøpte Rachel sin kjole. 4$ billigere en min. Jeg ble altså slått på målstreken i konkurransen om billigste kjole. Men den var fortsatt perfekt. Jeg fikk meg også en date. Vennen min, Alé går ikke på Maynard, og jeg ville ha henne med på ballet. Det å spørre noen om å bli med på ball er en veldig stor greie her, så jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe spesielt. Da Alé sa at hun ville stikke innom en tur, bestilte jeg pizza, og skrev min “promposal” på esken. “There is NOrWAY I am going alone. Prom?” Jeg innbilte meg at jeg var original og morsom med dette ordspillet “NO(r)WAY”, som egentlig hadde blitt brukt alt for mange ganger. Så, er alt klart til ballet nå? Selvfølgelig ikke. Jeg er jo tross alt en jente!

Hilsen Anniken 

(Publisert 10 April, 2015 i Maynard Wicked Local). 

Her kan du lese den første artikkelen Anniken skrev for avisen.
Her kan du lese den andre artikkelen Anniken skrev for avisen.
Her kan du lese den tredje artikkelen Anniken skrev for avisen.

For å høre mer om High School i USA eller andre spennende destinasjoner, send inn ditt interesseskjema i dag, og vi kontakter deg for å avtale et gratis og uforpliktende intervju.

Pizza promposal!