En amerikansk april

Powderpuff jentene

April måned
April har i grunn vært ganske rolig og det har ikke skjedd så alt for mye her i Mississippi. Jeg har fått hjemreise dato og billetter som har ført til at jeg har begynt å grue meg til jeg må forlate USA. Det er siste innspurt på skolen før eksamen og lærerne gir mer arbeid nå enn de har gjort i løpet av hele året. Temperaturen har steget veldig og jeg har ligget i bakgården i så mye som hele 35 grader. Men det er to soleklare hendelser som har tatt plass i april, nemlig prom og ”powderpuff”.

Prom
16.april gjorde juniors og seniors på Brandon High School seg klare for årets prom. Mitt første og siste amerikanske prom. Store deler av dagen gikk til å krøllet håret og gjøre oss helt klar for kvelden. Jeg, min date, vertsøster og hennes date møttes for å ta bilder før vi dro til en tapas restaurant og koste oss i flere timer. Vi dro videre til dansen rundt klokka 9. Temaet var ”Black Tie Event” så lokalet var dekorert i gammel Hollywood stil. Rundt halv ett var vi ferdig dansa og dro videre til Waffle House for å ha nattmat. Det var en super vellykket kveld og jeg er veldig glad jeg fikk muligheten til å oppleve ett ”skikkelig” prom.

Powderpuff
Forrige uke var det duket for ”Powderpuff Week”. Det er uka hvor jentene spiller football og guttene er cheerleadere. Lagene deles opp etter klasser, så har vi trening fra mandag til onsdag før vi spiller mot hverandre på torsdag. Junior jentene lo så utrolig mye sammen med meg når lille norske meg kom ut dit og ikke hadde peiling på hvordan amerikansk fotball fungerer. Vi koste oss iallfall veldig i løpet av de tre dagene vi hadde trening. På torsdagen spilte vi først mot Sophomores og vant! Vi gikk altså videre til finalen mot Seniors. Det gikk heldigvis ikke helt vår vei men gøy var det.

Min siste måned som utvekslingsstudent
I morgen har jeg nøyaktig en måned igjen før jeg drar på Year End Camp i Washington. Det er helt utrolig at 9 av 10 måneder er gjennomførte. Nå handler det om å nye de siste dagene og kose meg så mye som mulig!

Hilsen Emily

Heia Powderpuff jentene
Prom bilde
Klare for prom!