En typisk dag i mitt liv

Emily med venn i USA

6:30    Første alarm ringer. Om jeg skal dusje, er det på denne tiden jeg står opp. For det meste trykker jeg slumre ett par fire ganger 
     
7:10
  Alarm nummer fire ringer, og jeg drar meg som regel opp av senga. Scroller fort gjennom Instagram, Facebook og Twitter. Før jeg tasser inn på badet. 
     
7:30     Har nå påført sminka, pusset tenner og går videre inn på kjøkkenet for å lage lunch og spise frokost. 
     
7:45    Karigan og jeg setter oss i bilen, henter Blaine og kjører til skolen. 
     
8:10
  Første time begynner. Spansk eller engelsk, varierer ettersom A-day og B-day. Som regel går første time alt for sent og jeg er allerede lei av skole den dagen til andre time begynner.
     
9:47
  Drar meg enten av gårde til kantina for drivers ed eller så er det geometri. Liker begge disse faga og timene går som regel fort forbi. 
     
11:27    På B-days har jeg lunch nå. 30 minutters lunch i en kantine med -62 grader og så har jeg U.S. history.  U.S. history er det verste faget jeg har. Alt for mye pensum, avanserte ord og kjedelig. Alt bygger på hva de har lært tidligere, så det er vanskelig å bare komme inn i denne klassen. På A-days går jeg til science hall og har physical science. Physical science er en klasse hvor jeg bare sitter der, vi gjør ikke særlig mye i denne klassen og det er like greit. På a-days har jeg forresten lunch 12:38.   
     
1:27    Tredje time slutter og vi går til STAR klassen. Det er en 30 minutters klasse hvor vi har ACT prep.  
     
2:03    Videre til fjerde time. Jeg har ceramics og art i siste block og elsker det. En grei og avslappet slutt på skoledagen. 
     
3:27    Løper ut på parkeringsplassen i det klokka ringer.
     
3:50    Er som regel hjemme nå og legger meg padde flat i senga, dagens powernap blir tatt nå. Tar en evighet å komme ut av parkeringsplassen på skolen. Tenk deg at 1.500 elever skal hjem på samme tid. 
     
4:30    Finner noe snacks og starter på hjemmeleksen. Har jeg en prøve i physical science eller U.S. history begynner jeg å øve nå. Er stortsett disse to fagene jeg må øve for og holde en OK karakter. 
     
6:00    Drar på meg treningsklærna og setter ut for en joggetur i nabolaget. 
     
6:27    5km og 27 minutter senere sitter jeg i innkjørselen og hiver etter pusten. 
     
7:15
  Ferdig dusja. Nei, bruker ikke 45 minutter i dusjen, men jeg bruker tid på alt slags annet før jeg kommer meg inn i dusjen. Som regel er det middag rundt denne tiden. Det varierer egentlig veldig etter om familien har noen aktiviteter den dagen. Men sånn cirka.
     
8:00    Middagen er spist og jeg går inn på rommet. Finner fram en bok jeg leser eller skrur på Grey's. 
     
9:30    Fikser sekken med hvilke binders jeg trenger neste dag, planlegger hva jeg skal ha på meg og kryper til køys. Scroller nok en gang gjennom sosiale medier. 
     
10:00 
   Skrur av telefonen og sovner som regel før jeg vet ordet av det!

Hilsen Emily

Utvekslingsstudenter i USA