Hverdagen begynner å falle på plass

Norsk utvekslingsstudent på Soft Landing Camp i New York


Tre uker
Tre uker er allerede gått siden jeg reiste hjemme fra. Det er helt vanvittig å tenke på. Tiden har gått utrolig fort, og jeg har fått opplevd utrolig mye! På de tre ukene har jeg vært i New York på en utrolig Soft Landing Camp og fått venner for livet. Jeg har møtt vertsfamilien jeg har snakket om i månedsvis. På de tre ukene har jeg vært i Florida med vertsfamilien, og jeg har møtt mennesker som lurer på om Norge er i Tyskland. På de tre ukene har jeg kjent på savnet. Jeg har begynt på skolen og fått oppleve skikkelig high school. På de tre uke har hverdagen begynt å falle på plass.

Vertsfamilien
Vertsfamilien min er en perfekt match. Det er vertsmor, vertsfar, to vertsbrødre (bare en av dem bor hjemme) og to vertsøstre. Familien har også to hunder og to katter. En veldig stor og aktiv familie! De er alle tiders, og de har gjort disse ukene veldig bra! De var utrolig snille, og tok meg med til Florida – hvor vi var på stranda store deler av dagene. Kveldene ble brukt til minigolf, restauranter eller shopping. Det var en perfekt start på året.

Skolestart
Vi kom hjem til skolestart. Smånervøs som jeg var kom jeg meg på skolen sammen med Karigan (vertssøster, hun er 17 slik som meg). Dagen begynte med at jeg snek meg med inn på Senior breakfast sammen med Karigan. Jeg må være junior siden skolen ikke godkjenner at utvekslingselever er seniors. Det er så klart en liten nedtur, men det er bare en liten fille ting! Resten av dagen var egentlig litt skummel, siden jeg ikke kjente noen på mitt alderstrinn. Det var en grei første dag da. Andre dag var litt bedre. Skolen er veldig annerledes, derfor var det litt vanskelig å henge med i starten. Men nå, nå er skolen helt topp! Dagene er lange, men det er travelt og timene går fort.

Jeg har ikke fått meldt meg på noe skoleaktivitet enda, men jeg har soccer i bakhode. Ellers skal jeg være med på bowling og golf, men det er vårsporter. Selv om jeg ikke er med på noe på fritiden har jeg masse å gjøre. Jeg er mye med vertssøster og hennes venner, men jeg er også med vennene fra klassene mine. Vi finner på masse gøy! Kjøper is, shopper, går på kino, spiser ute og går i kirka. Dagene går fort. Og nå er det allerede godt tre uker.

Jeg har hatt tre utrolig bra uker, og jeg håper året fortsetter slik som dette.

Hilsen Emily

Norsk utvekslingsstudent med vertssøster og vennerNorsk student i fotoboksNorsk utvekslingsstudent med vertssøster