Tre fine dager i New Orleans, Louisiana

Emily i NOLA

NOLA
På fredag møtte jeg Maria og hennes vertsfamilie før vi satte kursen mot NOLA. Kanskje mer kjent som New Orleans, Louisiana for oss nordmenn. Vi tilbragte tre fine dager i byen og fikk oppleve mye kult! New Orleans er jo kjent for musikanter og jazz, og på hvert gatehjørne var det forskjellige mennesker med alle slags instrumenter. Folk danset til melodiene og andre sang til sangene. Det var folk, over alt. Rike og fattige om hverandre og mennesker med alle slags mulige bakgrunner. Byen består av alt fra gamle bygninger med masse av historie til nye, moderne skyskrapere. Den fasinerte meg veldig i løpet av de tre dagene.

Hva gjorde vi?

Vi vandret ned den kjente Burbon Street, vi valgte å gjøre dette på dagtid! Haha. På kveldstid var vi i ett hounted house og på ghost tour. Litt skuffet over hvor lite skumle begge to egentlig var, men det var iallfall morsomt! Vi var på ett museum fra andre verdenskrig, det var veldig fint. Ellers var vi på Jackson square og i the Frech Quarter. Litt shopping ble det også! Alltid! Overraskende nok ikke så mye på min side, men vi fikk kikka litt i det små lokale butikkene.

Maten i byen er også kjent for å være god. Lille kresne meg hadde for det meste hamburger eller frityrstekt (selvfølgelig) reker. Men de andre fikk spist god mat og restaurantene var veldige koslige! På mandag før vi satte kursen tilbake til Mississippi og Alabama, stoppet vi og tok en swamp tour. Vi fikk sett skilpadder og alligatorer, vaskebjørner og en eller annen fugl. Turen var iallfall veldig vellykket!

Hilsen Emily

Utvekslingsstudenter i New Orleans
Sightseeing i New Orleans
Sightseeing i New Orleans
New Orleans mat!