Thanksgiving i Disney World

Disney World med vertssøsken

Forrige uke hadde vi skolefri på grunn av Thanksgiving. Ikke vet jeg helt hva Thanksgiving er, jeg har ikke peiling på historien bak det. Men jeg vet at den ofte tilbringes med familie eller venner, og det er en dag man viser hva man er takknemlig for. Thanksgiving og ferieuken ble tilbragt i Disney World så jeg tenkte å gå gjennom litt hva vi gjorde. 


Dag 1, tirsdag 24/11/15:
 Tirsdagen ble for det meste tilbragt i bil. Kjøreturen fra Brandon til Orlando er rundt ti timer, men vi brukte vell nærmere tolv timer fra hus til hus. Kan ærlig si at jeg var rimelig lei av bil. Vi hadde ikke før lagt fra oss bagasjen før vi dro til den første parken, Magic Kingdom. Disney World i Orlando er delt inn i fire parker, og Magic Kingdom er vell kanskje den flest assosierer med Disney World, på grunn av Cinderella's slott. Tirsdagskveld ble brukt til å jakte på prinsesser og ta berg-og-dal-baner. Som en liten unge fikk jeg møtt Rapunzel, Cinderella, Anna og Elsa. Rundt midnatt satte vi snuten mot leiligheten, og vi sovnet før vi visste ordet av det.

Dag 2, onsdag 25/11/15Alarmen ringte tidlig og dagens park var Animal Kingdom. Denne parken er som en eneste stor dyrepark med utrolig masse kult å se. Den er også delt opp i noen kontinenter. De har både Afrika og Asia.

Dag 3, torsdag 26/11/15: Thanksgiving Day! Vi våknet relativt tidlig (jeg med en kraftig hodeverk) og dro tilbake til Magic Kingdom for å få opplevd parken på dagtid. Jeg og Karigan vandret gjennom hele parken og jeg tror vi gjorde alt som er mulig å gjøre. Selv om jeg ikke er så glad i berg-og-dal-baner tok jeg alle som var å ta, haha stolt ;-) Rundt 5pm dro vi tilbake til leiligheten og jeg gikk for å ta meg en powernap, i håp om å kurere hodeverken som enda ikke var borte. En time senere satt hele familien rundt middagsbordet og fortalte hva vi var takknemlige for. Vi spiste den typisk amerikanske kalkunen, skinka og dressingen. Siden jeg er så kresen i matveien var det ikke alt som falt helt i smak, men jeg er sikker på at det var en veldig god middag for de andre. Planen var egentlig å gå tilbake til parken, men før klokken slo 8pm lå vi alle og sov.

Dag 4, fredag 27/11/15: Hollywood studios var på agendaen i dag. Det er egentlig en Disney versjon av Universal studios. Mye om film og hvordan de lager filmer. For meg var dette den kjedeligste parken, bare for det var litt lite å gjøre. Parken besto liksom mest av ulike show. Den berømte "Tower of Terror" er i denne parken da. Du er i en heis og alt er helt svart. Så åpner ett vindu seg og du får se hele parken. Så faller hele heisen ned. For å si det slik, sommerfuglene i magen er veldig aktive på den turen.

Dag 5, lørdag 28/11/15Siste park stod for tur, Epcot. Her kan man besøke mange forskjellige land. Der i blant Norge ♥. Vi dro til Mexico, Italia, Tyskland, Japan og mange fler. Favoritten var så klart Norge. Vi fikk spist skolebolle, kjøttkaker, vafle med brunost og trollhorn. Så det var herlig. Jeg brukte for mye penger på Stratos, Japp og Daim sjokolade, men det var så verdt det. Det var i Epcot jeg tok den første berg-og-dal-banen som faktisk gjorde meg dårlig. Jeg tror den het Mission: Space, eller noe. Det er det verste jeg har vært med på. Hvit som ett laken med oppkastet i halsen svimla jeg meg ut fra parken sammen med familien. Og med det, var vår veldig vellykket tur til Disney World over.

Turen er desidert en av de beste på lenge. Ha Ha! Jeg ble som ett lite barn igjen. Det er noe med Disney. Tusentakk til vertsfamilien min som tok meg med, og lot meg oppleve det.

Hilsen Emily

Cinderella's slott i Magic Kingdom Thanksgiving i Disney WorldEmily og Minnie