Halloween!

Halloween på Amerikansk vis

Hei! 

Da var oktober over og det betyr ikke noe mer Halloween. Jeg kjenner nå at jeg er passe lei gresskar og hokus pokus reklamer. Alt er så mye større her borte og alle konkurrerer med alle om å ha best dekorasjoner, best kostyme, best godteri osv. Nå er det heldigvis litt pause før enda et hysteria starter, nemlig jul.

Jeg feiret Halloween med venninnen min Peyton. Vi dro på en ekte Amerikansk High School fest med venner fra skolen vår. Det var kjempekoselig og vi lo masse sammen. Amerikanere er så mye mer åpne med fremmende enn det jeg ser norske er. Føler at jeg har en million venner på skolen min, når jeg egentlig ikke kjenner halvparter der.  Jeg ble faktisk kjent med noen nye og jeg møtte en del jenter som skal prøve seg på fotballaget, samme som meg. Så vi utvekslet telefonnummer og ble litt bedre kjent.

Tidligere i oktober kjøpte vertsmor gresskar og vi gjorde som alle tradisjonelle amerikanere gjør: carving the pumpkin! Det var kjempe morsom og jeg ble faktisk ganske stolt over meg selv. Det ser kanskje vanskelig ut, men det er faktisk kjempe lett.

I bunn og grunn er jeg kjempe fornøyd med oktober måneden. Jeg lærte mye nytt og jeg fikk oppleve masse forskjellige amerikanske tradisjoner!

Klem Fride

Carving the pumpkin