God nyttår alle sammen!

Midnatt på nyttårsaften!

Det er helt uvirkelig at jeg har vært i USA i nesten et halv år nå. Jeg er i midten av utvekslingsåret mitt, men tanken på å dra hjem snart har ikke slått meg enda. Det er så mye mer jeg vil oppleve!

Jeg tenkte jeg kunne fortelle om min nyttårsfeiring. Den var litt annerledes fra hva jeg er vandt med. Vanligvis drar jeg ut med venner på en fest, men denne gangen ble det middag og rakettfyring med familien.

Vertsfamilien og jeg dro ut og spiste middag på en meksikansk restaurant på ettermiddagen 31 desember. Etter middagen dro vi hjem for å kjøpe raketter. Det var så mye å velge mellom! De solgte alt fra leke-tanks til gigantisk rakettpakker. Når vi hadde handlet ferdig dro vi hjem for å fyre dem opp. Vi satt også foran tv’en og så på ‘The Ball-Drop’ i New York City. Det var kjempe koselig og minneverdig. Dagen etterpå, 1 januar, dro vi til tanta til vertsmora for å spise middag. Også en kjempe koselig måte å hilse nyåret på. Alt i alt så hadde jeg det kjempe gøy. Håper alle der hjemme hadde det bra også!

Nå må jeg gjøre meg klar til i morgen,  altså første skoledag. Jeg har nemlig helt nye klasser! Det blir spennende. Vi snakkes senere.

Love Fride

Handling av raketter
Nyttårsmiddagen