Ææ, tiden går fort, men sånn liker jeg det også!

Utvekslingsstudent med venner i USA

Hei alle sammen! Jeg har ikke merket det før nå, men jeg blogger jo ikke mer enn en gang i måneden nå jo! Dette er ikke bra... Jeg har bare vært så utrolig opptatt i det siste og det begynner å gå inn for meg at jeg snart skal dra hjem. Egentlig så gleder jeg meg veldig til å se alle de der hjemme, men det er et liv her jeg må dra fra og det er jeg ikke helt klar for. Jeg har fått så mange venner her og en familie til som jeg står veldig nært. Det er virkelig sant når de sier at et utvekslingsår er som et helt liv i bare 10 måneder. Jeg holder meg opptatt hver dag så jeg ikke går glipp av noe.

Akkurat nå driver jeg med friidrett også kjent som track and field her og det trives jeg veldig med. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gå på en sport mitt siste halvår, bare fordi jeg ville oppleve mer med venner, men så overtalte Azilyn meg til å begynne, så nå er det to timer etter skolen hver dag med løping og hopping. Jeg hadde litt problemer i starten med denne sporten. Jeg viste fra før at jeg har anstrengelses astma, men det har liksom ikke vært noe problem utenfor cheerleadingen. Etter at vi løp 400m for en uke siden fikk jeg et astma anfall, så jeg måtte dra til legen for å få behandlet det. Jeg måtte også kjøpe løpesko som har pigger under seg. Så nå er jeg ready to go og klar for en fin sesong med løping i sola.

Skolen går også veldig bra. Jeg får bare toppkarakterer og det er veldig gøy for meg som alltid har vært middels god. Fagene her er så alt for enkle og jeg gruer meg til å komme tilbake til det norske skolesystemet. Tanken på at jeg begynner mitt siste år på videregående når jeg kommer hjem er enda mer skremmende. Jeg aner ikke hva jeg vil gjøre med resten av livet mitt. Den eneste ideen jeg har så langt er å begynne i forsvaret. Jeg kom jo inn på sesjon del 2, så der har jeg en mulighet når jeg kommer hjem. Jeg vil uansett studere mye etter videregående. Det er alt for mye spennende der ute jeg må vite mer av. Jeg vil definitivt studere mer i utlandet også. Men da vil jeg også ha muligheten til å dra hjem når jeg vil. Det er utrolig tungt å være vekke fra familien så lenge som det jeg har vært nå. Vi vet jo ikke hvor lang tid vi har på denne jorden og det er viktig å bruke den tiden vi får med de vi er glad i ♥

Planene jeg har framover er foreløpig å dra til Massachusetts i Spring Break for å besøke Madison og hennes familie. Jeg gleder meg helt sykt og jeg har tenkt å lage en video med GoPro kameraet mitt så dere kan se oppholdet mitt der. Etter Spring Break (det er vår påske ferie) så har jeg bursdag og jeg blir 18 år! Da skal det feires med både venner og vertsfamilien. Selvom 18 år ikke er så stort her, så betyr det fortsatt at du er myndig, så vertsmor så vi kunne dra til et fint sted å spise om jeg ville det. Mamma sa også at hun skulle sende en pakke til meg, så det blir bra! Etter bursdagen min er det mye konkurranser med friideretten. I mai blir det ball med junior og senior klassen fra skolen min, og så klart graduation ♥ Ææ, tiden går fort, men sånn liker jeg det også! Håper dere der hjemme har det strålende. Dere aner ikke hvor heldige dere er i Norge. Spis så mye fisk og friske bær som mulig og hver glad i landet deres! Det er ihvertfall jeg nå, mer enn aldri. Blir godt å komme hjem snart. 

Masse klemmer fra deres egne, Fride ♥

Fride med venner
Utvekslingsstudenter i USA
Utsikt og palmer i USA