Livet på Amerikansk tv-show! Hollywood & Los Angeles!

Endelig Hollywood

Hei igjen!
Denne måneden har gitt meg så mange, nye minner og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang! Først og fremst vil jeg fortelle om California besøket mitt. Vertsmor, mine to vertssøstre og jeg dro til LA i California i begynnelsen av april for å være publikum på et tv-show. Alle der hjemme har vel hørt om showet ”Idol”? Vel, det har de her også, men her så heter det American Idolog vertsmor var så heldig å vinne fire billetter for å være publikum i semifinale runden. Det har seg slik at man ikke kan kjøpe billettene og eneste måten i å komme med på det er å delta i konkurranser for å vinne dem. Det som var ekstra artig med at vi fikk dra var vel at det var siste sesongen med showet før de legger det ned. Så man kan vel si jeg ble med på noe historisk.

Vi stod ca. fem timer i kø før vi fikk lov å komme inn på settet, men jeg fikk stå rett ved scenen og en av deltakerne gikk faktisk blant publikum og sang, og da tok han på meg! Flere som hadde sett meg på TV trudde at han sang til meg, det gjorde han altså ikke… MEN! Artig var det. Jeg fikk også se JLo, David Beckhams sønner og mange flere kjendiser. Litt starstruck kan man si. Vi fikk dessverre ikke lovt til å ta med oss mobilene inn på settet, så jeg hadde ingen personlige bilder fra opplevelsen, men Maddie tok bilder av meg på TV-en sin.

Dagen etter showet var vi veldig slitne, men vi greide likevel å komme oss ut og fikk gjort litt sightseeing. Vi dro til Hollywood skiltet, til Hollywood Walk of Fame og til Hard Rock Cafe Los Angeles. Været var helt nydelig mens vi gikk langs de fylte gatene, så vi bestemte oss for å dra til stranden også. Vi dro til Santa Monica Beach og Venice Beach. Begge var helt utrolig vakre og jeg kan virkelig se for meg selv bo der en dag. Alle menneskene der er så chille og hyggelige og det er bare en generell bra vibe der.

Etter to dager i California dro vi hjem den tredje dagen. Helt fantastisk opplevelse! April har vist seg å være veldig bra. Jeg har slitet litt med hjemlengsel i det siste, men det går fort over når jeg finner på noe gøy. Jeg har fått en del nye venner denne måneden også, så har ikke tid til å tenke på hjemme mer! Den tid kommer fortere enn jeg aner… Håper alle der hjemme har det mega fint og at dere likte denne litt uvanlige bloggposten fra meg!

Xoxo Fride

utvekslingsstudenter i idol
walk of fame
Venice beach