Alt finnes i statene!

Rehabiliterings senter for kaniner!

Rehabiliterings senter for kaniner!
Nå er februar snart over og jeg er enda nærmere til å dra hjem. Jeg kan nesten ikke tro det. Tiden går så fort! Denne måneden har vært veldig avslappende og koselig. Jeg hadde litt vanskeligheter med å finne noe å blogge om, men så kom jeg jo på rehabiliterings senteret jeg var på! Det er ikke hvilken som helst rehabiliterings senter jeg snakker om, nei for denne rehabiliterer nemlig kaniner! Ja søte små, uskyldige kaniner. Nå tenker du sikker: ”Hæ! Finnes det?”, og da kan jeg bare si; alt finnes i statene.

Meg, Kevin og Sarah dro til denne private eiendommen for å hjelpe disse menneskene ta hånd om kaniner som har spesielle behov eller som bare har blitt kastet ut av sine tidligere eiere. Vi gjorde dette fordi Sarah trenger timer med samfunns veldedighet for en av klassene sine. Vertsmor Tammy fant siden og vips så ble det å passe kaniner en lørdags morgen. Oppgavene gikk i å børste pelsen, vaske burene, gi dem mat og så klart gi dem masse kos. Siden jeg, Kevin og Sarah var en ”trio”, så måtte kaninene våres være det også for at de kunnes børstes sammen. Hvis kaniner ikke er i familie og blir plassert sammen så kan de begynne å sloss. Vi ble å børste 3 ”trioer” til sammen. Heldigvis trengte vi ikke å vaske noen skitne bur! Jeg elsket å kose med de små gnagerne og jeg håper virkelig Sarah drar dit igjen så jeg kan bli med.

Når vi var ferdig hos kaninene dro vi til In’n Out og kjøpte lunsj. Dette synes jeg var en godt brukt lørdags formiddag. Jeg skulle virkelig ønske vi hadde mer av sånne veldedigheter i Norge. Tenk så artig det hadde vært for barn der hjemme som ikke har råd til egne dyr! De kunne dratt å kost med kaniner dagen lang og hjulpet til. Det er noe å tenke på Norge!

Håper dere likte dette innlegget også snakkes vi snart,

Hilsen Fride.

Rehabiliterings senter for kaniner!Rehabiliterings senter for kaniner!
Rehabiliterings senter for kaniner!