Gleder meg til en herlig sesong med fotball!

Fride og vennene på fotballbanen


Da var November snart over og jeg har oppnådd noe veldig stort denne måneden!
Jeg kom nemlig med på JV fotballball laget (soccer). Gjett hvilket nummer jeg valgte da. ”Friday the 13th”! Er ikke det bare helt latterlig. Jeg måtte bare, så ja jeg er nr. 13. Jeg er helt elendig i fotball, men jeg ville virkelig ha noe å gjøre på fritiden og fotball var den eneste sporten nå i vinter som passet meg. Jeg har allerede blitt bedre da! Jeg kan sparke ballen uten å tippe den, haha. Jentene på laget mitt er utrolig snille og morsomme. 

Jeg gleder meg veldig til en herlig sesong med fotballen
Vi har ikke så utrolig mange kamper, men, vi skal ha ”bonding time” altså spise pizza sammen, dra på kino osv.  Jeg har allerede fått meg en del venner fra sporten, men jeg gleder meg til å bli kjent med hele laget, på aktiviteter som det. Fotballen varer i knappe tre måneder, så i vår skal jeg begynne på tennis. Det har jeg allerede avtalt med to andre jenter fra American History klassen min.

Jeg har også blitt spurt om å bli med på Track and Field (friidrett) fordi jeg løper fort
Første gangen siden barneskolen noen har sagt det til meg, men jeg takket det tilbudet høflig nei. Å løpe i sirkler rundt en bane er ikke noe for meg. Jeg trenger lagkamerater som jeg kan stole på for å vinne. Gir jeg alt det presset til meg selv så dør jeg av nervøsitet. Alle her ser ut til å tro at jeg er veldig aktiv. Morsomt å høre at jeg er den jenta.  Altså jeg må si at jeg holder meg relativt aktiv; fotball, vektløfting og tennis senere i år? Dette er faktisk artig. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?

Stay Fresh!

Hilsen Fride

Fride på fotballbanen