Hesteridning i ørkenen!

Utflukt til MacDonald’s Ranch i USA

Hei igjen!
Phoenix er helt fantastisk og jeg koser meg bare mer og mer. For et par dager siden dro vertsfamilien og jeg på en gård hvor man kunne ri hester og klappe griser og geiter! Madison, som er vertsmors niese, var også med oss. Hun er egentlig fra Boston, men kom ned til oss på besøk siden hun går på college og hadde fri denne uken. Madison og jeg ble faktisk så gode venner at i Spring Break så skal jeg besøke henne i Boston! Det kommer sikkert til å bli kjempe morsomt.

Uansett, mer om ridningen!
Så denne gården heter MacDonald’s Ranch. For dere som kan litt om Amerika, så vet dere sikkert at de har en barnesang som handler om denne gården, så det var litt artig. Madison  og jeg fant oss et par esler som ikke ville bli klappet. Vi prøvde likevel! De endte opp med å løpe fra oss og vi fikk kjeft av eieren…

Selve rideturen var ikke lengre enn 20 minutter. Jeg skulle gjerne ønsket å ha galoppert litt, siden jeg har ridd før, men det tillot de altså ikke. Så da ble det sakte trav i en sti disse hestene hadde gått i 100 ganger før. De virket ganske trøtte, i hvert fall Madison sin! Den måtte hun slå i siden så mange ganger! Haha. Jeg får turen til å høres skikkelig kjedelig ut, men det var den altså ikke! Jeg koste meg hele dagen.

Nå skal jeg snart begynne på tennis også siden fotballen er snart over. Viktig å holde seg aktiv når kostholdet her er så annerledes!

Much love, Fride

Utflukt til MacDonald’s Ranch i USA
Utflukt til MacDonald’s Ranch i USA