Klar for Oregon

Hei,

Mitt navn er Gard, og i de neste 10 månedene av mitt liv skal jeg puste og leve som en ekte amerikaner i the great state of Oregon. Jeg er en 17-åring fra Stavanger med en kjærlighet for sport, et godt øye for god mat og en interesse av å alltid gjøre det beste ut av det jeg holder på med. Det er også viktig for meg å prøve å lære noe nytt hver dag. Når det kommer til ting som fyller opp fritiden min står fotball, venner, musikk og skolearbeid sentralt.

Gard i New York

Soft Landing Camp og veien videre
I det øyeblikket jeg skriver dette sitter jeg på et fly fra New York til San Fransisco. Fire dager på Soft Landing Camp i New York er med i bagasjen. Og det må sies, opplegget Explorius stelte i stand i NY var intet mindre enn imponerende. Campen var full av engasjerte og muntre mennesker som ønsket å gjøre oppholdet så morsomt og passende som mulig. Opplevelsen av å møte mange andre elever på samme alder som i likhet med deg skal på utveksling, var også overaskende morsomt og oppmuntrende.

New York skyline

Disse fire dagene er lagt bak meg, og nå begynner det eventyret jeg har ventet på i et halvt år
Senere i dag kommer jeg til å møte vertsfamilien for første gang. Det er denne familien som kommer til å være min vertsfamilie under mitt opphold i Statene. Jeg har hatt en veldig god dialog med dem over Facebook og Skype, de er veldig imøtekommende, hyggelige og interesserte i å finne ut mer om meg. Familien består av Natalie, Ken og Quin, pluss datteren Allie som har flyttet ut. Natalie og Ken er foreldrene, mens Quin og Allie kommer til å være mine vertssøsken. Natalie er kanskje den jeg har snakket mest med over Facebook, hun er veldig opptatt av å bli kjent med meg og få meg til å føle meg velkommen. Det er også tydelig at Quin og faren Ken har et sterkt bånd. De har blant annet dratt på fisketur sammen flere ganger denne sommeren. 

Når det gjelder Quin tror jeg ikke jeg kunne fått en bedre match! Han er like gammel som meg og virker som en person som tar ting med ett smil, og som ikke er redd for å for å by på seg selv. I tillegg er han sports interessert og opptatt av å gjøre det godt på skolen. Jeg tror vi to kommer til å bli skikkelig kompiser. 

Vertsfamilien til Gard

Et spennende år i vente
Med det ender jeg dette blogginnlegget. Jeg har aldri skrevet blogg før, men tror det å skrive blogg blir en god mulighet til å holde norsken vedlike og samtidig ha noe å se tilbake på. Jeg kommer til å legge ut innlegg når jeg har tid og har noe interessant å skrive om.

Et spennende år er foran meg. Oregon venter, jeg er klar!

Gard, utvekslingsstudent i USA