Mange inntrykk!

Norsk student i USA

Mange inntrykk etter at første skoleuke er over
Det har først og fremst vært en utrolig gøy uke, med nye opplevelser hver dag. Første skoledag var veldig bra, men også veldig stressende. Løp fra klasse til klasse for å rekke alle timene mine. Skolen her er så stor, at det bokstavelig talt er umulig for meg å finne klasserommene uten å spørre ti stykker på veien. Heldigvis er folk her hyggelige, og viser meg gledelig veien, det er også en fin måte å få venner på. Har blitt kjent med veldig mange hyggelige folk, noen amerikanere, men flest utvekslingselever. Har spesielt fått mange hyggelige venner fra Brasil.

Første skoledag startet vi rett på med fag, oppgaver og lekser 
Timene er generelt enklere enn i Norge, men det er veldig mye mer lekser, og da mener jeg mye mer. Her har de lekser til hver dag, i hvert fag - i hvert fall på min high school. Leksene er ikke særlig vanskelig, så det går egentlig greit. Jeg liker veldig godt fagene jeg har valgt, spesielt filmmaking, der vi egentlig bare ser og lager film. Elsker at de har så mange kule fag her man kan velge i, synes vi skulle hatt mer av det i Norge. Skolen min tilbyr fag som foods, drama, journalism, film, yearbook og diverse sporter som telles som fag, mye gøy!

Til uken som kommer skal jeg på soccer tryout for fotballlaget på skolen min
El Camino sitt kvinnelige fotballag er state champions, så siden nivået på laget er såpass høyt, kan det godt være jeg ikke kommer med. Må kanskje vurdere å prøve meg på en annen sport, som volleyball eller svømming. Vil i hvert fall gå på en sport, både for det sosiale og aktive. Skolen min har også mange klubber man kan bli med i, der man møtes i lunsjen, henger sammen og har det gøy. Siden jeg elsker å holde på med teater og div, skal jeg enten melde meg inn i drama-, eller filmclub. 

Nå er sommerferien min over, selv om det ikke helt føles sånn når jeg bor i solrike California.
Her er det hetebølge, og det har vært 40 grader hver dag, noe som er alt for varmt. Heldigvis finners aircondition! Jeg ser frem til de kommende månedene, og jeg er veldig spent på hvordan skoleåret mitt her blir.

Skolekorridor med seniors plakatNydelig havutsikt i USA