Fire uker igjen i Oklahoma!

Helene blie 18 år

Måtte klype meg i armen her om dagen da jeg fant ut at jeg bare har fire uker igjen her i Oklahoma. Det er noe som skjer hele tiden både på skole og fritid så jeg har en del å gjøre om dagen. Noe som får tiden til å gå enda kjappere. Det er så rart at disse ti månedene snart er over og det er trist å tenke på at jeg må forlate alt jeg har blitt så glad i her. Det er ikke så veldig lenge siden jeg telte ned dagene til jeg skulle hjem, men nå får jeg frysninger hver gang jeg ser på kalenderen.

Dagene er som sagt hektiske, men det sliter ikke på humøret. Det dukket bare plutselig opp en ekstra energikilde som gjør at jeg kan ta del i alt som er på timeplanen. Og godt er det, for jeg er fast bestemt på å nyte de siste ukene her fult ut! Det som står for tur de neste ukene er track, diverse aktiviteter på skolen, en utflukt med noen av de andre utvekslingsstudentene i området og mye mer! Jeg fylte også 18 år for ikke så lenge siden så da ble det bursdagsfeiring med ballonger og kake!

Jeg fikk også min cap and gown for graduation denne uken, og det nærmer seg. Skolen har lagt opp til så mange morsomme aktiviteter for seniorene, så jeg gleder meg! De skal arrangere en frokost for oss sammen med foreldre, vi skal ha en samling der ulike elever mottar priser, vi skal ta bilder også har de laget i stand en forestilling for oss, så det blir gøy! Jeg har også blitt invitert med på et friidretts arrangement der jeg skal se datteren til koordinatoren min løpe. Det er en skikkelig stor konkurranse på college nivå.

Det er jo også litt morsomt med værsituasjonen her også. Jeg våknet opp 1.mai og fikk tilsendt bilder fra Norge der det hadde snødd, mens her i Oklahoma er det glovarmt. Man svetter bare man så vidt stikker tåa ut døra. Siden jeg bor i Oklahoma så er jo været et veldig uforutsigbart og ikke alltid like fint. Plutselig kan det hølje ned, etter et par minutter så er det strålende sol og 30 varmegrader, eller så blåser det og er fryktelig kaldt. April er jo måneden for tornadoer her i Oklahoma så vi er på «tornadowatch» nå og da. Folk friker jo helt ut de dagene det er klamt ute og mørke skyer. Det er jo selvsagt litt skummelt, men området jeg bor i er vanligvis ikke utsatt så det er jo bra! Men stort sett så har vi det vi Skandinavere kan kalle «sydenvær» her borte.

Snakkes!
Helene

Karusell