Helene har utnyttet den siste tiden godt!

Utvekslingsstudent med venner

Den siste måneden i USA var noe av det hektiske jeg har vært med på. Tiden gikk så alt for fort og jeg kjente en knute i magen som bare ble større og større for hver dag som gikk. Det er så mange følelser som kommer at du vet egentlig ikke hva du føler. Folk spør deg om du gleder deg til å reise hjem, og selvsagt gjør du det, men samtidig så har man blitt så glad i sitt andre liv på andre siden av verden. 

Selv om tiden gikk fort så prøvde jeg å utnytte den så godt jeg kunne! Jeg var så heldig at koordinatoren min ville ha meg med til Rome, Georgia for å se datteren hennes løpe nationals i friidrett. Vi kjørte bil, så i tillegg til å få se Georgia fikk vi krysset av noen fler stater på listen. Bilturen gikk gjennom Arkansas, Mississippi, Tennessee og Alabama og det var veldig gøy å se hvordan husene og naturen er så forskjellig fra stat til stat, samt få høre den sørlige aksenten. 

Etter denne turen var det klart for siste skoleuke, og vi som var seniorer hadde en hel dag der skolen æret oss. De spanderte frokost, vi hadde en pris seremoni der elever vant ulike priser og stipend til videre utdanning. Til lunsj reiste vi ut og spiste. Og etter lunsj hadde de laget en sketsj fra året som var hysterisk morsom. 

Noen dager senere var det klart for graduation 
Vi fikk vitnemål og diplom. Og det er jo noe som er typisk amerikansk med jakken og hatten, så det var en skikkelig gøy opplevelse å være med på. 

Jeg og vertsfamilien min ønsket også å ta oss en siste tur før jeg reiste hjem så da ble det en tur til Texas for å besøke broren til vertsmoren min som akkurat kjøpte seg nytt hus. Vi gjorde ikke så mye, men vi koste oss veldig i hverandres samvær! Og i tillegg til at vi hadde en veldig koselig tur så tok jeg førerkortet.

Year End Camp
Og der var mai gått og det var tid for meg å legge turen hjem. Jeg reiste tidlig en onsdag morgen, og det ble en del tårer før jeg fikk satt meg på flyet. Men jeg skulle ikke helt hjem enda. Jeg landet i Washington D.C litt ut på ettermiddagen der jeg møtte andre utvekslingselever. Vi fikk en dag med sightseeing i vakre D.C og vi fikk snakket om det vi hadde opplevd i løpet av året. Og godt var det å snakke med noen som forstår hva du har gått gjennom! Ellers tror jeg at jeg hadde snakket hull i hodet på de hjemme, om jeg ikke alt har gjort det, hehe. 

Og etter en søvnløs siste natt i USA så var det på tide å vende snuta hjem til Norge.

Helene

Utvekslingsstudent med førerkort
Utvekslingsstudent på Graduation