High School i San Francisco

Iver i USA

Hei!

Nå har jeg bodd hos en velkomstfamilie i en uke!

Det begynner å bli en stund siden jeg reiste fra Norge. Det var fantastisk morsomt i New York, og det var herlig å bruke tiden der sammen med de andre studentene. Vi fikk mye fritid til å bli kjent, og det var deilig å bli kvitt jetlagen og få i gang engelsken samtidig. Selv om det var kjipt å reise fra alle vi ble kjent med føltes det bra å endelig være på vei mot de neste 10 månedene.

Jeg landet i San Francisco og ble hentet på flyplassen av vertsmoren og vertssøsteren i velkomstfamilien min. Familien jeg skal bo med det neste året har vært på ferie i Mexico, så en annen vertsfamilie med en tysk utvekslingsstudent sa seg villig til å ta meg imot for en uke. De bor bare 50 meter unna vertsfamilien min, så jeg tror jeg kommer til å se dem mye utover høsten og våren.

Velkomstfamilien viste meg rundt i San Francisco, så jeg skulle bli litt kjent med byen den første uken. Byen er ganske liten, men utrolig koselig. Vi var innom Fisherman’s wharf, Pier 39, Chinatown og Union Square. Vi dro også på indoor skydiving, som er det kuleste jeg har gjort noen gang! Kunne ikke tenke meg å bo ved en finere by enn SF. Det er veldig mye liv rundt byen også, med Berkley, Oakland og San Jose rett i nærheten. Jeg er glad i festivaler, og det kryr av dem her! Det er massevis av konserter og musikkfestivaler i the Bay Area hele året. Denne uken skal vi på Passenger konsert i Oakland, og satser også på å få sett The Weekend en gang i oktober.

Nå har jeg startet på skolen, og skal snart bytte familie til den jeg skal bo hos resten av året. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk bo hos en velkomstfamilie, for det gjorde at jeg ble kjent med enda flere folk. Det ser allerede ut som dette året blir veldig bra!

Stay tuned,
Iver

Huset til IverIver med utsikt til Golden Gate