Super Bowl i San Francisco!

Utvekslingsstudent i San Fransisco

Hei!

Tiden etter jul har gått fort, og det føles fortsatt som om det var jul for tre uker siden. Det lille som var av hjemlengsel over jul er borte, og når er det bare tid for å kose seg i San Francisco!

San Francisco byr på så mye at det ikke er nok helger å ta av for å få tid til alt. Super Bowl ble spilt i San Francisco i år, og det var helt kaos i byen. Arrangørene av Super Bowl bygde en egen «Super Bowl City» i downtown San Francisco, med ville mengder folk og mye kule gratis konserter. Jeg dro inn dit noen ganger med venner, og så blant annet Fall Out Boy og OneRepublic.

Jeg har også fått muligheten til å ha en romkamerat fra Uruguay i to-tre uker. Vertsfamilien min spurte meg om det var greit for meg at de fikk en utvekslingsstudent til, og det var det selvfølgelig! Siden jeg har to dobbeltsenger på rommet mitt og jeg bare trenger en, passet det bra at han flyttet inn. Han heter Carlos og kommer fra Montevideo, hovedstaden i Uruguay. Han var del av et utvekslingsprogram som heter «Amigos De Las Americas» som utveksler studenter mellom Latin-Amerika og USA.

Det var rart i starten å ha en romkamerat jeg ikke kjente, men det var aldri noe problem. Vi kom godt overens, og levde selvfølgelig tett på hverandre. Når han kom hit kunne han nesten ikke snakke engelsk i det hele tatt, så de første dagene prøvde jeg å lære han engelsk og han å lære meg spansk. Det ble mye Google Translate, og det var ganske komisk når han leste engelske oversettelser og jeg spanske. Jeg fikk i oppgave å vise han rundt i San Fransisco, så det ble en del «severdigheter» når han var her.

I løpet av de ukene han var her ble det mye Sør Amerikansk mat, Uruguayske tradisjoner og litt annet. Det var litt trist at han bare ble her i tre uker, men håper å få se han igjen!

Hilsen Iver

Utvekslingsstudent venner
Utvekslingsstudent ved Golden Gate Bridge
Utvekslingsstudent med venner