Petter forbereder seg til et High School år i USA

Petter i London

Petter er den heldige vinneren av et år på High School i USA. Nå har han begynt forberedelsene og vært på Get Ready møte. Nå er det travle tider på skolen, med mye eksamener. Så kommer sommeren, og tiden kommer til å gå fort frem til avreise!

Hvilket informasjonsmøte var du med på? Jeg var med på det store møtet i Oslo.

Hvem hadde du med deg? Jeg hadde med mamma og pappa.

Hva lærte du? Det var veldig mye informasjon den dagen, så jeg lærte utrolig mye. Vi fikk informasjon om alt det innebar å dra på utveksling, fra pakking til hjemreise. Jeg lærte at jeg skulle pakke for en to ukers ferie, hvordan det var å søke visum, hvor viktig det er å følge reglene, hvordan man skal skape et nettverk i USA, hvordan vertsfamiliene velges hva som blir nytt og annerledes og mye mer. 

Hva synes du om informasjonsmøtet? Det beste var at når jeg gikk ut fra møtet følte jeg meg veldig informert, og at jeg ikke lurte på noe mer etter møtet. Det var bra at utvekslingsstudentene satt sammen. Opplegget var veldig bra, det var nok pauser og det var også variert opplegg. Vi fikk oppgaver som vi skulle løse sammen med de andre utvekslingsstudentene. Det "verste" var kanskje at det varte veldig lenge, fra 9:30 til 17:00, men det gikk fort med tanke på hvor mange timer jeg var der.

Ble du kjent med eller snakket du med noen andre som skal på utveksling? Ja, jeg snakket med flere andre! Det var få som tok i initiativ til å snakke med andre i starten, men etter hvert snakket de fleste sammen. Spesielt under oppgavene med de andre studentene fikk jeg kontakt med mange. En jeg ble kjent med på møtet la meg til på Facebook her om dagen.

Hilsen Petter 

Send inn ditt interesseskjema i dag! Vi tar kontakt for et uforpliktende intervju.