California, Venice Beach og Hollywood Walk of Fame!

Petter på Walk of Fame


Hei,

Jeg har det veldig bra på skolen!
Vi har en del lekser og prøver, men det er ikke så vanskelig. Prøvene er lettere enn hjemme i Norge, noen er multiple choice. Det var skummelt første skoledag, men etter en liten stund fikk jeg mange venner og jeg får nye hele tiden. Jeg får mange spørsmål om Norge og folk er veldig nysgjerrige; de fleste vet ikke hvor Norge er, så jeg må forklare. Det var en som trodde Norge lå i Paris. Sånn går det når man ikke har geografi på skolen! Det begynte en norsk utvekslingsstudent på skolen for noen dager siden, det er veldig gøy og jeg gleder meg til å bli kjent med han.

På fritiden er jeg med venner, trener, går på kino, bader i bassenget, leker med hundene og reiser rundt og oppdager nye steder.
For noen uker siden var jeg og vertsmoren i Los Angeles på Ariana Grande konsert - det var veldig gøy, spesielt siden jeg er stor fan. Forrige helg var vi tilbake i Los Angeles og gjorde masse gøy; vi var på Venice Beach og kjørte Segway langs stranden, det var utrolig fint! Det var mye rart se der. Vi sov på hotell og neste dag var vi i Hollywood. Vi gikk rundt og så på stjernene i Hollywood Walk of Fame, jeg tok bilde med blant annet Ellen DeGeneres og Jennifer Anistons stjerner. Vi var også i en skandinavisk butikk, der de hadde norske matvarer! Vi handlet mye forskjellig og familien har fått smake forskjellig norsk mat. De liker brunost veldig godt og selvfølgelig norsk melkesjokolade. 

Å bo i California er absolutt så gøy som nordmenn liker å tro - jeg vil si det er enda bedre!
Everything is bigger and better in America, det er ikke tull! Det beste er at det er sommer hele tiden, personlig er jeg ikke glad i regn eller snø, så det er perfekt. Jeg elsker stedet jeg bor, det ligger ca. 1,5 time unna Los Angeles og jeg er glad jeg bor akkurat der jeg bor. Det skjer masse her og det er ting å gjøre over alt. Familien er helt super, vi har det veldig morsomt sammen! 

Til slutt vil jeg bare råde alle de som holder på å undersøke å dra på utveksling, og som kanskje sliter med å velge mellom alle organisasjonene: velg Explorius!

Jeg følte meg veldig trygg gjennom hele prosessen, og vi ble veldig godt informert. Foreldrene mine følte seg også veldig trygge med Explorius. Det er veldig viktig at foreldrene føler seg trygge når man skal sende barnet sitt bort for nesten ett helt år. Explorius er ikke som de andre store organisasjonene, der man drukner i mengden, men de bryr seg om hver eneste student. 

Hilsen Petter

Segway på stranda
Los Angeles utsikt
Utsikt