Tone har alltid noe å finne på!

Gruppe med studenter

Hei!

Nå er det under tre måneder til jeg drar hjem til Norge. Tiden har flydd forbi i det siste og jeg har opplevd utrolig mye. Husker rundt juletider at jeg hadde litt hjemlengsel, men nå er det vel heller det motsatte. Har innsett at jeg snart skal hjem, noe jeg ikke har særlig lyst til enda. 

Siden sist har jeg vært i "forever Florida", som er en "park" hvor de viser Floridas natur. Jeg fikk muligheten til å være med på "dance competition" teamet på skolen. Med dem dro jeg til Orlando i januar, hvor vi konkurrerte og tok workshops. Danselærerne der var helt fantastiske, helt klart en av favoritthelgene i løpet av dette skoleåret. 

danseklar studentgruppe 

Skolen satte opp musikalen Tarzan, noe som imponerte meg utrolig mye. Både fordi at alle er så utrolig flinke og hvor nære alle sammen ble; alle i oppsetningen ble som din andre familie. Skolen fikk samlet skuespillere, dansere, musikere og techfolk, til en musikal som ble helt utrolig. Hele januar og februar gikk egentlig med til Tarzan. Jeg hadde øvinger hver kveld til ca. klokka ni. Det imponerer meg også hvor mye innsats alle gav i musikalen. Skal ikke si noe galt om Norge, men da vi hadde forestilling satte vi av kanskje to dager før forestillingen hvor vi var igjen etter skolen, og man ser jo forskjellen på resultatet.

Amerikansk teaterklasse i forestilling

Mesteparten av den siste tiden har gått til teaterstykket "The Great Gatsby". De hadde denne oppsetningen i høst, hvor de kom videre til "mainstage", femte året på rad. Så neste uke drar vi til Tampa, og skal vise frem "The Great Gatsby" i et av USA's største teater. Noe jeg gleder meg utrolig mye til! Vi skal også konkurrere med en sang fra Tarzan og flere små teaterstykker. Byen min satte opp noe lignende som "dancing with the stars", hvor vi faktisk fikk være åpningsnummeret. Vi viste en dans som var relatert til "The Great Gatsby". Da danserne kom opp den røde løperen var vi falske paparazzi og fans, gøy! 

Ellers har jeg bare gjort ting hele tiden, aldri en kjedelig dag. Alltid noe å finne på! 

- Tone 

Utvekslingsstudenter i teaterkonstymer

utvekslingsstudenter i fine kjoler

Utvekslingsstudenter i gruppe