Livet som utvekslingsstudent i Florida

Hei,

Mitt navn er Tone, jeg har nå vært i Florida i to måneder. Tiden flyr her nede!  Mye har skjedd den siste tiden. Jeg har startet på skolen, blitt kjent med masse nye folk. Både andre utvekslingsstudenter og amerikanere. Jeg har byttet familie. Elsker den nye familien min, de har allerede masse planer for hva vi skal gjøre fremover.

Første helgen, etter at skolen startet, dro jeg på stranda med en bunch av andre utvekslingsstudenter. På kvelden dro vi på en bonfire hos en amerikaner. Siden da har vi dratt til stranda x-antall andre ganger.

Dro til Disney World, hvor Epcot-senteret har en avdeling med bare Norge. Må bare nevne at vi brukte 2 TIMER der. De hadde utstilt en nordlandsbunad, stavkirke, norsk mat, en "ride" som fortalte om Norge, vikinger, troll og hvordan vi feirer høytidene våre etc. Alle i den delen av parken snakket faktisk norsk. Følte meg virkelig hjemme der.

Vertsøs er med i en ungdomsgruppe i kirka hver onsdag. Sammen med dem fikk jeg bli med til Universal Studios & Islands of Adventures. De stengte ned hele parken og hadde en "festival", hvor mange kirkegrupper møttes. 

Jeg fikk oppleve min første amerikanske fotballkamp. Må ærlig innrømme at jeg skjønte fint lite av hva de drev med, så istedenfor dro vi på IHOP (International House of Pancakes) og spiste pannekaker. 

Jeg har også fått oppleve homecoming. Det har ikke vært på min skole enda, men jeg var så heldig å få bli med på naboskolen sin homecoming. I gruppen jeg dro med var det en annen norsk jente. Hun fikk overbevist "datene" våre om at i Norge er det vanlig at guttene bringer druer til jentene. Alt var jo bare en spøk, men gjett hva, guttene kom med druer til oss den dagen. Det verste av alt er at de fortsatt tror det er sant!

Hilsen Tone

ut