La oss nyte de siste månedene!

Nye venner på utveksling

Tiden flyr er sikkert den mest brukte setningen blant alle utvekslingsstudenter, og alle nevner hvordan tiden etter jul flyr avgårde enda raskere enn tiden før til jul. Før avreise tenkte jeg en del på dette, hvordan kunne ti måneder på en helt ny plass, og helt alene fly avgårde?

Jeg er nå en av alle som undrer på hvor tiden har blitt av, og spør meg selv hvordan det kan ha gått så fort? På mange måter føles det som jeg akkurat kom hit, men på samme tid som om dette er det eneste livet jeg har levd. Det er rart hvor fort man venner seg på ny en kultur og ett nytt liv.

løpe-track i USA

Hjemreise nærmer seg med stormskritt, og det er nå kun to måneder til jeg sitter hjemme i Norge igjen. I starten av skoleåret brukte jeg ofte å se for meg hvordan det kom til å bli når avreise kom snikende, og jeg skulle si farvel til alle her. Nå i det siste har jeg innsett at det er en situasjon jeg ikke er i stand til å se for meg, og jeg har så mange blandede følelser angående akkurat dette. På utrolig mange måter kan jeg ikke vente med å komme hjem, men hvordan skal jeg si farvel til alt og alle her?

Livet her nede er noe jeg aldri kommer til å få tilbake, men er så utrolig takknemlig for at jeg fikk oppleve. Så til alle dere som også nærmer dere hjemreise, la oss alle nyte de siste månedene!

Hilsen Vilde

 

Vilde blogger fra Texas i løpet av sitt utvekslingsår i USA. Vil du også på utveksling til USA? Bestill et intervju i dag for å starte søknadsprosessen!

Søk i dag