So far, so good!

Soft Landing Camp i New York

Det å forlate alt og alle der hjemme var tungt, i starten klarte jeg ikke innse at dette var den siste gangen jeg skulle se alle på så alt for lenge. Etter mange avskjeder slo det meg, og de siste klemmene var tunge. Det å gå gjennom sikkerhetskontrollen på Værnes med familien og bestevenninna stående igjen bak meg var tungt. Heldigvis reiste jeg sammen med en super gjeng hele veien til New York.

Soft Landing Camp i New York

Vi ankom New York på lørdag, og hadde fire fantastiske dager der før vi dro til vertsfamiliene våre. Dagene var fylt med opplevelser, inntrykk og kos. To av dagene ble vi delt i ulike grupper med en guide hver. Dette gjorde at vi fikk sett mye av New York, mens vi lærte så mye om byen og kulturen der. New York er en fantastisk by, det er det inntrykket jeg sitter igjen med etter dagene på Soft Landing Campen.

Det er noe som har slått meg i etterkant av NY og dagene vi hadde der, alle som reiser på utveksling er så åpne. På hotellet kunne man gå bortover gangen, og bare snakke med alle man skulle møte på veien. Så mange bare stoppet opp, sa hei og spurte hvor du var fra – og hvor du skulle. Det var en åpenhet jeg ikke har vært med på før, som om alle kjente hverandre fra før – og var venner. Det var godt, det var trygt og det hele skapte en så god atmosfære.

Soft Landing Camp i New York

På onsdag var dagen endelig her, dagen jeg skulle møte min nye familie! Reisen startet fra hotellet allerede klokken halv åtte på morgenen, og i sekstiden landet endelig flyet mitt. I ankomsthallen stod min nye familie og tok i mot meg med gode klemmer og glede, for de var jo akkurat like spente som meg.

De første dagene har virkelig vært helt supre, og familien virker helt fantastisk. Jeg føler meg så godt mottatt, godkjent og hjemme allerede. Så det eneste jeg har å si at jeg har det supert, og gleder meg til fortsettelsen.

I går var jeg og vertssøster på skolen og valgte fag og sport, første skoledag er nå førstkommende mandag. Jeg er spent og så langt må jeg si at jeg kunne ikke vært mere fornøyd med valget jeg har tatt.

Hilsen Vilde

Vilde blogger fra Texas i løpet av sitt utvekslingsår i USA. Vil du også på utveksling til USA? Bestill et intervju i dag for å starte søknadsprosessen!

Søk i dag