The Little Mermaid

For et par uker siden hadde vi premiere på skolemusikalen The Little Mermaid. Jeg hadde rollen som Andrina, en av Ariels seks søstre. Siden skolen jeg går på ikke er den største, var produksjonen et samarbeid mellom min og to naboskoler.

lille havfrue

Vi begynte og arbeide med musikalen allerede i februar, og med tanke på alle snødagene vi har hatt, var det jammen godt at vi startet såpass tidlig. Etter at jeg var med i forestillingen A Christmas Carol i desember, har jeg gledet meg veldig til å få lov til å delta i musikalen.

Å få være med i en musikal når du går på amerikansk high school er noe jeg har hatt lyst til helt siden jeg så High School Musical. Når det er sagt, var det langt ifra det samme. Mange som drar på utveksling, inkludert meg selv, har sett noe i en film eller i en serie som vi ønsker og oppleve i løpet av tiden vår her. Mesteparten er veldig ulikt fra film til virkelighet.

Siden jeg også driver med softball, har det vært litt utfordrende å få kombinert begge, men det meste løste seg greit. Enkelte ganger var det vanskelig å vite om jeg burde prioritere softball eller musikal øvelse. Noen ganger måtte jeg gå på softball trening en dag og musikal øvelse den neste, noen ganger kunne jeg gå på softball først, så på øvelse. Softballtrenerne var veldig forståelsesfulle når det gjaldt at jeg, som utvekslingsstudent, ønsket og få med meg så mye som mulig, og at det gjorde det vanskelig å være 100% fokusert på én ting. Selv om ikke regissøren var like begeistret for at jeg også spilte softball, løste det seg alltid.

Les også: Flere blogginnlegg fra Nathalie

utvekslingsstudenter

Jeg var ikke den eneste som kombinerte musikalen med andre aktiviteter. Det var derfor vanskelig, rettere sagt umulig, å få alle til å møte opp til øvelse. Dette var noe som preget rollen jeg spilte. Kun én av de seks havfrue søstrene hadde musikalen som eneste prioritet. De resterende fem av oss var også opptatt med sport. Dermed var første gang vi alle seks opptrådte sammen, første opptreden. Det tok oss altså to og en halv måned før vi presterte å få alle seks til å komme på samme dag.

Vil du vite mer om utveksling? Bestill vår gratis katalog

på scenen

Alle tre opptredenene gikk mye bedre enn forventet. Forrige uke var alle overbevist om at vi ville trenge minst en ekstra uke å bli klar. Likevel gikk alt veldig bra, og både skuespillere, regissører og publikum virket veldig stolte og fornøyde.

Jeg er nå lettet over at forestillingene gikk bedre enn forventet, glad for at musikal perioden er over, trist fordi jeg ikke får se alle de flotte menneskene hver dag! Jeg ser tilbake på musikalen som en veldig positiv opplevelse. Jeg kommer ikke nødvendigvis til å savne musikalen i seg selv, men heller alle de utrolig herlige menneskene jeg har hatt gleden av å bli kjent med.

Vil du også på utveksling? Avtal et uforpliktende intervju med Explorius

musikal

Å være med i skolemusikalen er definitivt noe jeg vil anbefale hvis du liker musikk og teater! Det er en veldig fin plass å møte folk fra skolen din som du har noe til felles med og hvor det er veldig enkelt å bli kjent med nye mennesker.

Hilsen Nathalie

 

Nathalie blogger fra Michigan i løpet av sitt utvekslingsår i USA. Vil du også på utveksling til USA? Bestill et intervju i dag for å starte søknadsprosessen!

Søk i dag