Reis på utveksling til Argentina


Argentina har en utrolig natur, og menneskene som bor der har en varm personlighet. Argentinerne tar deg imot med en robust klem og et kyss eller to på kinnet. Hvis du er klar for å lære spansk flytende og elsker å være sosial, er Argentina landet for deg!

Som utvekslingsstudent vil du få mange nye opplevelser i Argentina. Lær deg om tango, argentinsk matlaging og fotball. Nyt dette vakre landet med et landskap som strekker seg fra de sørlige Andesfjellene til den patagoniske ørken og helt til tropiske Iguazufallene. 

Det er ingen krav om tidligere erfaring med spansk for å søke seg til Argentina. Så snart du blir akseptert til programmet anbefaler vi deg å studere spansk på egen hånd eller på et språkkurs før avreise. Noen grunnleggende kunnskaper i vertslandets språk vil gjøre starten av utvekslingsåret ditt mye lettere.

Her har du de beste grunnene til å reise til Argentina som utvekslingsstudent:

  • En gyllen mulighet til å lære spansk flytende
  • Soft Landing Camp i Cordoba er inkludert i programprisen 
  • Argentina er kjent for en fantastisk natur, med stor variasjon 
  • Menneskene i Argentina er vennlige og har en varm personlighet 

Argentina Classic

utveksling i argentina

Vi tilbyr vårt Classic-program til deg som ønsker å reise på utveksling til Argentina: 

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingprogram, der vertsfamilien velger deg og du får skoleplass i familiens nærmiljø. Argentina Classic passer for deg som ønsker en unik kulturell opplevelse, og er fleksibel til bo- og skolested.

Vi prioriterer å finne en flott vertfamilie til deg! Av erfaring vet vi at en god vertsfamiliematch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. I dette programmet er det derfor ikke mulig å komme med preferanser til region, skole, fag eller aktiviteter.  

Det er en stor avgjørelse å reise på utveksling i et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å reise, setter vi oss derfor ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å dra på utveksling til Argentina. 

Ønsker du mer informasjon om vårt utveksling i Argentina? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"