Utveksling i Australia

Er du eventyrlysten og sportsinteressert? Da kommer du garantert til å trives i Australia! Livet "Down Under" består av vennlige mennesker, en avslappet livsstil, og ikke minst; fantastisk landskap. 

Australierne er åpne og interesserte i den europeiske livsstilen. derfor vil du bli tatt imot med åpne armer, på en måte som kalles for "Aussie Style". Seiling, surfing, rugby og cricket er bare noen av mange populære idrettene i landet. Hvis du er åpen for nye eventyr kommer du garantert til å ha mer enn nok å gjøre under utvekslingsåret i Australia! 

Her har du de beste grunnene til å reise til Australia som utvekslingsstudent:
  • Australierne er vennlige og imøtekommende mennesker 
  • Australia byr på mange muligheter innen idrett og uteaktiviteter 
  • Med vårt Select-program kan du selv velge skole og område 
  • Du kan velge mellom å starte skoleåret ditt til høsten eller våren 

Classic eller Select: Valget er ditt

Som utvekslingsstudent i Australia kan du velge mellom to ulike programmer: 

Classic High School passer deg som er eventyrlysten og åpen for alle områdene i Australia. Her er det vertsfamilien som først velger deg, så finner vi en skole til deg i familiens nærmiljø. 

Select High School er det perfekte programmet for deg som ønsker flere valgmuligheter. Select-programmet gir deg mulighet til å velge skolen i skole i den regionen du drømmer om, samt fagene du vil ha og sporten du vil utøve. 

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Australia i et helt år. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Australia? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Kombiner USA & Australia
Gjør utenlandsåret ditt høyst uvanlig! Les mer om kombinasjonen USA & Australia!

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"