Select High School, Australia

Brisbane

Drømmer du om å reise på utveksling til en bestemt region i Australia? Select-programmet lar deg gjøre nettopp det! Velg skole i den regionen du drømmer om, samt fagene du vil ha, og sporten du ønsker å utøve. 

Select-programmet: Gir deg flere valgmuligheter 
Australia Select passer for deg som ønsker muligheten til å bestemme hvor utvekslingsåret skal utspille seg. Du kan velge mellom å studere i: New South Wales, Queensland, South Australia, Victoria eller Tasmania. 

Innenfor de forskjellige regionene kan du velge regionale skoler eller storbyskoler. De regionale skolene er rimeligere og ligger ofte nærmere både naturen og strender. Alle skolene tilbyr utdanning av ypperste kvalitet, med et bredt spekter av aktiviteter.  

Australia Select passer for deg som: 
  • Ønsker å oppleve den australske kulturen, og bo hos en lokal vertsfamilie
  • Har spesielle krav innen område, skole, fag eller idrett 
  • Ønsker muligheten til å bestemme hvor utvekslingsåret skal utspille seg

Programpris
Programprisen for Australia Select finner du her. Vær oppmerksom på at utvekslingsstudenter som reiser med Australia Select må betale skolepenger, og at programprisen derfor avhenger av hvilken skole du velger. 

Du kan få inntil 85% av skolepengene dekket av Lånekassen. For for informasjon om de ulike skolene, samt individuelle pristilbud kan du kontakte oss.

Høres Australia Select interessant ut for deg? Send inn en uforpliktende søknad i dag! 

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"