Utvekslingsprogram i Australia


Vi tilbyr flere ulike utvekslingsprogram i Australia. Velg blant Classic High School, Combo High School og Select High School.

Les mer om de ulike programmene under og finn ut hvilket som passer deg best! Classic High School
– Utsolgt 2021 

 

utveksling i Sydney

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet hvor du blir plassert hos en vertsfamilie som passer din profil. Familien kan bo i en storby som Perth, på den solfylte Sunshine Coast eller langs Great Ocean Road i Victoria. 

Dette er valget for deg som ser frem imot å oppleve den ekte australske livsstilen, uansett hvor i dette vakre landet din vertsfamilie bor. Etter at vi har funnet en perfekt familie for deg så finner vi en skole i familiens nærområde. 

Du kan reise på Classic High School-programmet til Australia i fem, ni eller tolv måneder.

Områdevalg mot en tilleggskostnad

utveksling på videregående

Australia er et stort land, og derfor tilbyr vi områdevalg på vårt Classic High School-program. Med områdevalg kan du være med på å bestemme hvor i landet du skal tilbringe utvekslingsåret. 

Velg mellom de populære delstatene New South Wales og Victoria, eller i nærheten av kysten med vår strandgaranti.

Vi har et begrenset antall plasser til hvert område. Vi anbefaler at du avtaler et intervju så snart som mulig for å sikre deg ditt drømmeområde. Førstemann til mølla prinsipper gjelder. 

Se prisene for Classic High School og områdevalg.

Søk på Classic High SchoolCombo
 High School – utforsk USA og New Zealand

Med Explorius får du den unike muligheten til å oppleve high school i både Australia og USA eller i Australia og nabolandet New Zealand

Combo High School-programmet er det perfekte valget for deg som er interessert i å gå på skole i to ulike land, eller til og med kontinenter. Få mest mulig ut av utvekslingsåret ved å velge vårt Combo High School-program!


Utveksling i USA og Australia

Når du velger Combo-programmet til USA og Australia, starter utvekslingsåret i USA. Du vil delta på vår Soft Landing Camp i New York sammen med andre USA og Combo-studenter. Etter campen reiser du til din amerikanske vertsfamilie der utvekslingoppholdet starter. Du tilbringer fem måneder i USA, og får oppleve ekte high school spirit og høytider som Halloween og Thanksgiving.

Etter et semester i USA reiser du videre til Australia. Et semester blant kenguruer, surfere og solskinn venter. Ditt utvekslingsopphold i Australia starter med Soft Landing Camp i Sydney. Nå er det på tide å nyte de siste månedene av dette ekstraordinære utvekslingsåret.


Utveksling i Australia og New Zealand

Velger du Combo High School-programmet til Australia og New Zealand så kan du velge om du vil reise på utveksling i totalt et eller to semestre. Uansett hva du velger, så starter utvekslingsoppholdet i Australia. Her deltar du på Soft Landing Camp i Sydney* før du reiser til vertsfamilien. De neste månedene vil du bli kjent med den australske livsstilen, både på skolen og i fritiden. Du vil snart bli vant til den australske kulturen og få mange nye opplevelser i helgene.

Når du flytter videre til New Zealand vil du allerede være en erfaren utvekslingsstudent. Her venter enda en Soft Landing Camp på deg, denne gangen i Auckland. Denne campen varer i én dag, hvor du vil lære mer om væremåten i New Zealand. Etter campen er det tid til å nyte alt New Zealand har å tilby, som snøkledde fjell, vulkaner og vakre strender.

*Soft Landing Camp er ikke inkludert dersom du reiser på Combo High School-programmet til Australia og New Zealand i totalt ett semester. 

Se programprisene for våre Combo High School-programmer.

Søk på Combo High School


Select High School
– Australia slik du vil ha det

student looking at beach view

Select High School er programmet for deg som ønsker et klart bilde av hvordan utvekslingsåret ditt skal se ut. Dersom du vet nøyaktig hvor du ønsker å tilbringe utvekslingsåret ditt eller vil gå på en skole som tilbyr spesifikke fag bør du velge Select High School. 

Vi samarbeider tett med et stort utvalg populære skoler i delstater som New South WalesQueenslandSouth AustraliaVictoria og den vakre øya Tasmania

Eksempler på populære byer du kan finne i disse områdene er Sydney og Newcastle i New South Wales, Brisbane and Cairns i solfylte QueenslandAdelaide i South Australia og den kulturelle hovedstaden Melbourne i Victoria

Fortell oss hvor du ønsker å bo, hvilke fag du trenger, og hvilke sporter og aktiviteter du foretrekker. Sammen skreddersyr vi ditt utvekslingsår i Australia akkurat slik du vil ha det. Vi har skoler som tilbyr medier og kommunikasjon, musikk, dans og drama, idrett og selvfølgelig studiespesialiserende linje.

Kanskje ønsker du å bo nær stranden slik at du får muligheten til å surfe, eller i en storby med restauranter og shoppingmuligheter? Uansett er Select High School programmet for deg. 

Lånekassen godkjenner utveksling til Australia i ni og tolv måneder. 

Se våre mest populære skoler i Australia

Se programprisene for Select High School

Søk på Select High School 

 

<< Tilbake til Australia