Utvekslingsprogram i Australia


Vi tilbyr flere ulike utvekslingsprogram i Australia. Velg blant Classic High School, Combo High School, Select High School og Summer High School

Les mer om de ulike programmene under og finn ut hvilket som passer deg best! Classic High School
– det tradisjonelle programmet

 

utveksling i Sydney

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet hvor du blir plassert hos en vertsfamilie som passer din profil. Familien kan bo i en storby som Perth, på den solfylte Sunshine Coast eller langs Great Ocean Road i Victoria. 

Dette er valget for deg som ser frem imot å oppleve den ekte australske livsstilen, uansett hvor i dette vakre landet din vertsfamilie bor. Etter at vi har funnet en perfekt familie for deg så finner vi en skole i familiens nærområde. 

Du kan reise på Classic High School-programmet til Australia i fem, ni eller tolv måneder.

Områdevalg mot en tilleggskostnad

utveksling på videregående

Australia er et stort land, og derfor tilbyr vi områdevalg på vårt Classic High School-program. Med områdevalg kan du være med på å bestemme hvor i landet du skal tilbringe utvekslingsåret. 

Velg mellom de populære delstatene New South Wales og Victoria, eller i nærheten av kysten med vår strandgaranti.

Vi har et begrenset antall plasser til hvert område. Vi anbefaler at du avtaler et intervju så snart som mulig for å sikre deg ditt drømmeområde. Førstemann til mølla prinsipper gjelder. 

Se prisene for Classic High School og områdevalg.

Søk på Classic High SchoolCombo
 High School – utforsk USA og New Zealand

Med Explorius får du den unike muligheten til å oppleve high school i både Australia og USA eller i Australia og nabolandet New Zealand

Combo High School-programmet er det perfekte valget for deg som er interessert i å gå på skole i to ulike land, eller til og med kontinenter. Få mest mulig ut av utvekslingsåret ved å velge vårt Combo High School-program!


Utveksling i USA og Australia

Når du velger Combo-programmet til USA og Australia, starter utvekslingsåret i USA. Du vil delta på vår Soft Landing Camp i New York sammen med andre USA og Combo-studenter. Etter campen reiser du til din amerikanske vertsfamilie der utvekslingoppholdet starter. Du tilbringer fem måneder i USA, og får oppleve ekte high school spirit og høytider som Halloween og Thanksgiving.

Etter et semester i USA reiser du videre til Australia. Et semester blant kenguruer, surfere og solskinn venter. Ditt utvekslingsopphold i Australia starter med Soft Landing Camp i Sydney. Nå er det på tide å nyte de siste månedene av dette ekstraordinære utvekslingsåret.


Utveksling i Australia og New Zealand

Velger du Combo High School-programmet til Australia og New Zealand så kan du velge om du vil reise på utveksling i totalt et eller to semestre. Uansett hva du velger, så starter utvekslingsoppholdet i Australia. Her deltar du på Soft Landing Camp i Sydney* før du reiser til vertsfamilien. De neste månedene vil du bli kjent med den australske livsstilen, både på skolen og i fritiden. Du vil snart bli vant til den australske kulturen og få mange nye opplevelser i helgene.

Når du flytter videre til New Zealand vil du allerede være en erfaren utvekslingsstudent. Her venter enda en Soft Landing Camp på deg, denne gangen i Auckland. Denne campen varer i én dag, hvor du vil lære mer om væremåten i New Zealand. Etter campen er det tid til å nyte alt New Zealand har å tilby, som snøkledde fjell, vulkaner og vakre strender.

*Soft Landing Camp er ikke inkludert dersom du reiser på Combo High School-programmet til Australia og New Zealand i totalt ett semester. 

Se programprisene for våre Combo High School-programmer.

Søk på Combo High School


Select High School
– Australia slik du vil ha det

student looking at beach view

Select High School er programmet for deg som ønsker et klart bilde av hvordan utvekslingsåret ditt skal se ut. Dersom du vet nøyaktig hvor du ønsker å tilbringe utvekslingsåret ditt eller vil gå på en skole som tilbyr spesifikke fag bør du velge Select High School. 

Vi samarbeider tett med et stort utvalg populære skoler i delstater som New South WalesQueenslandSouth AustraliaVictoria og den vakre øya Tasmania

Eksempler på populære byer du kan finne i disse områdene er Sydney og Newcastle i New South Wales, Brisbane and Cairns i solfylte QueenslandAdelaide i South Australia og den kulturelle hovedstaden Melbourne i Victoria

Fortell oss hvor du ønsker å bo, hvilke fag du trenger, og hvilke sporter og aktiviteter du foretrekker. Sammen skreddersyr vi ditt utvekslingsår i Australia akkurat slik du vil ha det. Vi har skoler som tilbyr medier og kommunikasjon, musikk, dans og drama, idrett og selvfølgelig studiespesialiserende linje.

Kanskje ønsker du å bo nær stranden slik at du får muligheten til å surfe, eller i en storby med restauranter og shoppingmuligheter? Uansett er Select High School programmet for deg. 

Lånekassen godkjenner utveksling til Australia i ni og tolv måneder. 

Se våre mest populære skoler i Australia

Se programprisene for Select High School

Søk på Select High School


Summer High School – 4-8 uker i Australia

Hvis du synes livet i Australia høres spennende ut, med ikke vil gå glipp av skolen i Norge, kan du delta på vårt Summer High School-program.

På dette programmet går du på skole og bor hos en australsk vertsfamilie, akkurat som en vanlig utvekslingsstudent, bare i en kortere periode. I stedet for å tilbringe et semester eller skoleår i Australia, får du en smakebit av hverdagen som australsk ungdom i løpet av 4-8 uker.

Siden skolen i Australia er åpen i løpet av de norske sommermånedene, er dette en perfekt mulighet til å ta del i den australske skolehverdagen når du har sommerferie hjemme. Etter sommeren i Australia, kan du fortsette skolen i Norge som vanlig.


To ulike Summer High School valg

Vi tilbyr to ulike valg for deg som vil på Summer High School i Australia.

Velg mellom å tilbringe fire uker i den populære byen Cairns eller 8 uker i resten av Australia.

Uansett hvilket av alternativene du velger, så er vi sikre på at du får den beste sommerferien noensinne!


4 uker i Cairns – mer enn bare skole

Surfar i havet

Cairns er et paradis som bare må oppleves. Byen ligger i vakre Queensland, like ved Great Barrier Reef. I løpet av disse fire ukene får du en opplevelse du sent vil glemme. 

Med dette valget går du på skole sammen med lokale og internasjonale elever på Cairns High School. I tillegg til å delta i den undervisningen sammen med australske ungdommer, vil du ha ekstra engelskundervisning i 2-3 timer i uken.

Enkelt sagt er dette et utvekslingsprogram med litt ekstra.

Når du ankommer Australia får du en buddy som vil vise deg rundt på skolen. Det blir selvsagt arrangert mange morsomme aktiviteter, og du får et diplom ved slutten av programmet.

Eksempler på aktivitetene du får mulighet til å delta på i helgene er en tur til Great Barrier Reef, et besøk til Cairns Esplanade Lagoon og Cairns Aqua Park.

Dette er det perfekte valget for deg som ønske en tropisk hverdag i et ekte sommerparadis.


8 uker i Australia

Kompisar dricker coca cola

Dette valget er akkurat som vårt Classic High School-program, bare kortere. Du kan bli plassert i hele Australia og går på en lokal skole sammen med dine australske klassekamerater.

Du kan plasseres hvor som helst i landet. Fra solfylte Brisbane til populære Sydney eller Adelaide, for eksempel. Uansett hvor du blir plassert, kan du se frem til en unik opplevelse i Australia.

Siden australske elever vanligvis har to uker ferie i juli, kommer du også til å ha fri i denne perioden. Dette betyr at du ikke bare vil gå på skole, men også vil ha masse tid til å utforske området på fritiden.

Se priser for Summer High School

Søk på Summer High School

 

<< Tilbake til Australia