Velg område i Australia

 

 

Med Explorius får du en unik mulighet til å velge hvor i Australia du skal tilbringe utvekslingsåret på videregående.

Når du søker om å reise på utveksling på vårt Classic High School-program, garanterer vi at du får ditt områdevalg oppfylt. Områdegaranti gjelder så lenge du oppfyller programkravene og vi har flere plasser igjen i området du ønsker. Førstemann til mølla prinsippet gjelder, så det er lurt å sende inn søknaden tidlig.

Hvor kunne du tenke deg å tilbringe utvekslingsåret i Australia? I nærheten av kysten, i solfylte New South Wales, eller i den vakre delstaten Victoria? Ditt utvekslingsår – ditt valg!

Søk om å reise på utveksling

 

Våre områdevalg i Australia

På Classic High School-programmet til Australia kan du velge mellom de to delstatene New South Wales og Victoria, eller strandgaranti.

Les mer om de ulike områdene under. Du finner dem i alfabetisk rekkefølge.

 

Strandgaranti – let’s go to the beach!

jente surfer i australia

Australia er kjent for sine flotte stender og det fantastiske livet langs kysten. Dette er noe alle bør oppleve. For å garantere at du får oppleve livet nær kysten i løpet av ditt utvekslingsår, er strandgaranti valget for deg.

Med vår strandgaranti kan du bli plassert i alle de seks australske delstatene, men du vil maks ha 45 minutter til kysten med offentlig transport. Pakk svømmetøyet og gjør deg klar for et år med mange morsomme utflukter til stranden!

 

Delstatsvalg – velg ditt favorittområde

Vårt delstatsvalg er perfekt for deg som foretrekker å tilbringe utvekslingsåret i et bestemt område.

Du kan velge mellom de populære delstatene New South Wales og Victoria.

Vårt delstatsvalg er perfekt for deg som foretrekker å tilbringe utvekslingsåret i et bestemt område. Du kan velge mellom de populære delstatene New South Wales og Victoria


Se priser for områdevalg

 

New South Wales

elever foran operahuset sydney

New South Wales ligger i Sørøst-Australia. Her finner du blant annet de vakre byene Sydney og Newcastle. Delstaten byr på fantastiske surfestrender, moderne byer, den enestående fjellkjeden Blue Mountains og mye mer.

Du kommer ikke til å angre på at du valgte New South Wales. Det er et populært område blant utvekslingsstudenter, så du kan være sikker på at du møter elever fra hele verden i løpet av tiden her.

Med nærmere åtte millioner innbyggere er New South Wales Australias mest folkerike delstat. Den største majoriteten, nesten fem millioner mennesker, bor i og rundt Sydney. Dette betyr at det er en stor sjanse for at din fremtidige vertsfamilie bor i nærheten av den populære storbyen.

 

Victoria

strand i Australia

Delstaten Victoria ligger sør-øst i Australia, og grenser til New South Wales og South Australia. Det er nest mest befolkede staten, og er kanskje mest kjent for byen Melbourne. Her finner du flott strender, moderne byer og den magiske Great Ocean Road, samt mange fantastiske nasjonalparker.

Victoria er det perfekte valget for deg som vil tilbringe utvekslingsåret i en av Australias mest populære delstater, med fire sesonger, vakre strender og kjente naturunderverk.

Delstaten har mer enn seks millioner innbyggere, hvor majoriteten bor i Melbourne området. Melbourne har blitt utnevnt som “the most livable city in the world” takket være helsevesenet, skolesystemet og infrastrukturen. Byen er kjent for sin hipsterkultur, mange kafeer, kulturelle arrangementer, og er derfor en populær by blant ungdommer. Du er ikke garantert å havne i Melbourne ved å velge Victoria, men sjansen er stor for at din fremtidige vertsfamilie bor i eller i nærheten av byen. Uansett bør du absolutt utforske byen i løpet av utvekslingsåret!

Se priser for områdevalg

 

Sikre ditt områdevalg i Australia

Avtal er gratis og uforpliktende intervju med oss, hvor vi forteller mer om våre områdeønsker og utvekslingsprogram i Australia.

Det er lurt å melde seg opp til intervju snart. Vi har et begrenset antall plasser per område, og de mest populære forsvinner først. Sørg gor å sikre din plass før det er for sent.

Som deg som ønsker et enda større utvalg av byer i Australia anbefaler vi vårt Select High School-program, hvor du ikke bare velger område, men også skole i Australia.

Søk om å reise på utveksling

<< Tilbake til Australia