Populære skoler i Australia

 

Når du reiser på Select High School-programmet kan du velge blant et stort utvalg skoler i Australia.

 

Dette er det perfekte valget for deg som vil være med på å bestemme hvordan utvekslingsåret i Australia skal være. Kanskje vil du gå på en skole som tilbyr utdanningsprogram som medier og kommunikasjon og idrett, eller ønsker du å drive med aktiviteter som surfing og paddle boarding? Sammen skreddersyr vi ditt utvekslingsår!

 

Søk om å reise på utveksling

 

Videregående skoler i Queensland

Utvekslingsstudenter i skoleuniform foran skolen sin i Australia

Under finner du et utvalg av våre mest populære skoler i Australia, som alle ligger i den solfylte delstaten Queensland. Vi tilbyr både metropolitan (bynære) og regionale skoler i Queensland. Lånekassen godkjenner utveksling til Australia i ni og tolv måneder. 

Les om de ulike skolene og kontakte oss gjerne dersom du har noen spørsmål.

Mountain Creek State High School, Sunshine Coast

Utvekslingselever med skoleuniform

Mountain Creek State High School er en stor skole med ca. 2 000 elever. Skolen ligger 70 km nord for Brisbane og kun 4 km fra den populære surfestranden Mooloolaba på Sunshine Coast.

Den akademiske standarden på skolen er høy og du kan velge blant mange ulike fag. Skolen har et eget dansestudio og teater, og passer både deg som går studiespesialisering og musikk, dans og drama.

Les blogg: Tina på Mountain Creek State High School

 

Sunshine Beach State High School, Sunshine Coast

Utvekslingselever på Sunshine Beach State High School

Sunshine Beach State High School ligger i byen Noosa, og har ca. 1300 elever. Ikke langt fra skolen finner du byens mest populære strand, Main Beach. 

Sunshine beach state high school er en helt nydelig skole, både innvendig og utvendig. Skolen har en utrolig erfaring med utvekslingsstudenter, og de vet virkelig hvordan de kan hjelpe dem best mulig når det kommer til det faglige, det sosiale og det å erfare Australia! Både lærere og elever er glade, imøtekommende og hjelpsomme mennesker.  
- Sofia, utvekslingsstudent skoleåret 2016/17

 

Palm Beach Currumbin State High, Gold Coast

Utsikt over Gold Coast, Australia

Palm Beach Currumbin State High ligger i vakre Gold Coast, sør-øst i Queensland. Skolen har 2400 elever, og er et populært valg for utvekslingsstudenter fra hele verden. Miljøet på skolen er støttende og inkluderende, så du kommer raskt til å finne deg til rette.

Her kan du velge blant mange ulike fag som du ikke finner på andre skoler i samme område. Skolen tilbyr fag for deg som går studiespesialisering, idrett og musikk, dans og drama. 

 

Søk på Select High School

 

Benowa State High School, Gold Coast

jenter med skoleuniform i Australia

Benowa State High School ligger i Gold Coast. Skolen har 1950 elever, hvor omtrent 60 av elevene er internasjonale. Lærerne på skolen er støttende og omgjengelige, og vil få deg til å føle deg velkommen fra dag én.

Skolen har et rykte for å være en av de beste skolene i Gold Coast og har et bredt studietilbud. Denne skolen passer for deg som går studiespesialisering eller musikk, dans og drama på videregående i Norge.

 

Cairns State High School, Cairns

julefeiring på Sunshine Coast i Australia

Cairns State High School ligger i hjertet av Cairns, med nærhet til det fantastiske Great Barrier Reef og World Heritage rainforest. Skolen har ca. 1600 elever og tilbyr flere akademiske og yrkesrettede studieprogram. De har et spesielt godt rykte for sitt musikk-, kunst- og sportsprogram.

Våre utvekslingsstudenter som har gått på Cairns State High School forteller at dette er den største og beste skolen i området, og er spesielt fornøyde med turene skolen arrangerer i løpet av skoleåret. 
 

Trinity Bay State High School, Cairns 

Utvekslingsstudent surfer i australia 

Trinity Bay State High School ligger ca. 5 km vest for Cairns sentrum. Dette er en moderne skole som er omringet av vakre tropiske omgivelser. Skolen har ca. 1700 elever, og miljøet på skolen er vennlig og imøtekommende.

Skolen tilbyr et stort utvalg fritidsaktiviteter, som drama, svømming, kunst og en årbokkomité. Du vil også få mulighet til å delta på en del skoleturer i løpet av året.

 Les blogg:
Linn på Trinity Bay State High School

Kirwan State High School, Townsville

Utvekslingsstuenter i sportutstyr

Kirwan State High School er en regional skole som ligger i byen Townsville, nord i Queensland. Dette er en regional skole, som vil si at den ligger med landlig til enn de ovennevnte skolene.  

Kirwan har hatt mange internasjonale elever i løpet av de seneste årene, og tar godt vare på dem. De er stolte over det trygge og vennlige miljøet på skolen. Skolen har et Sports Academy og passer både for deg som går idrett og studiespesialisering.

 

Helensvale State High School, Gold Coast

australske elever i skoleuniform 

Helensvale State High School er også en regional skole, men er allikevel en av delstatens største skoler, med hele 2600 elever.

Til tross for at Helensvale er en stor skole, aksepterer de maks 25 internasjonale elever per skoleår. Dette betyr at skolen har mulighet til å tilrettelegge programmet for hver enkelt elev. Skolen har et av Queenslands beste utvalg av fag og tilbyr også flere morsomme turer i løpet av skoleåret. 

 

Sikre din skoleplass i Australia

Utsikt over Rainbow Beach, Australia

Avtal et gratis og uforpliktende intervju hvor vi forteller mer om de ulike skolene i Australia. Sammen skreddersyr vi det perfekte utvekslingsåret for deg, og sørger for at utvekslingsoppholdet blir akkurat slik du vil ha det.

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til utveklingsprogram i Australia