Turer i løpet av utvekslingsåret i Australia

Australia er et stort og fantastisk land. Ved å dra på utveksling hit får du en utrolig mulighet til å utforske dette vakre landet og lære mer om den fasinerende historien. Dette er også en flott mulighet til å møte andre utvekslingsstudenter som også har valgt å utforske livet Down Under.

Vi tilbyr flere spennende turer du kan velge mellom i løpet av ditt utvekslingsår. Hva med å se det populære OutbackGreat Barrier Reef eller Northern Territory?

Sjekk ut vårt utvalg av mulige turer i Australia og det er bare å ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon!

Outback Safari

Bli med på en tur til fantastiske Outback i Australia og opplev fortryllende King Canyon og den sjarmerende byen Alice Springs.

Lær mer om historien til de lokale stammene og de hellige seremoniene ved Uluru, også kjent som Ayers Rock. Her utnytter vi også muligheten til å se Kata Tjuta som ligger i nærheten.

På denne fantastiske fem-dagers turen kommer du til å få se de mest kjente stedene i den australske Outback sammen med erfarne guider og andre utvekslingsstudenter. Vi kommer til å utforske en utrolig fasinerende, vakker, og fredelig del av Australia og det vil være en uforglemmelig opplevelse!

Cairns – porten til Australias Great Barrier Reef 

Du kan ikke reise til Australia uten å gripe sjansen til å snorkle i the Great Barrier Reef!

Bli med oss på en fantastisk tur til Cairns som ligger i det nordlige og solfylte Queensland. I fire dager kommer vi til å utforske denne utrolige delen av Australia ved å svømme i uberørte vannfall, dykke i det turkise Great Barrier Reef, og utforske morsomme steder som Cairns Aquarium, Lake Barrine National Park og Kuranda Village.

Dette er en fantastisk tur du ikke burde gå glipp av!

Northern Territory Adventure Tour 

Utforsk det beste Northern Territories kan tilby!

Sammen utforsker vi destinasjoner som statens hovedstad Darwin, utrolig vakre Kakadu National Park, sjarmerende Alice Springs og ikke minst den imponerende Uluru, også kjent som Ayers Rock.

Om det er å se saltvannskrokodiller, cruise på den majestetiske Katherine Gorge eller å se utrolige Uluru, denne ti-dagers turen gir deg den ultimate opplevelsen av en unik del av Australia.

 

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til Australia