High school i Canada


Canada er så mye mer enn tømmerhoggere, grizzlybjørner og lønnesirup! Høy levestandard, et enestående utdanningsprogram, spektakulær natur og vennlige mennesker – Canada har alt du trenger for et minneverdig år!

Som utvekslingsstudent i Canada vil du ha uendelige muligheter for eventyr. Du kan besøke kysten, gå turer i fantastisk natur, eller stå på slalåm i Rockies! Det skader heller ikke å være glad i ishockey hvis man skal reise til Canada. Landet har flere kjente ishockeyspillere, og til og med de minste lokalsamfunnene har en ishall i nærheten. 

Her har du de beste grunnene til å reise til Canada som utvekslingsstudent:

  • Velg hvilket område du ønsker å bo i 
  • Skolen i Canada er kjent for høy akademisk standard
  • Menneskene i Canada er kjente for sin vennlighet 
  • Store muligheter for utendørsaktiviteter 

Canada Select: Velg ditt område

Utveksling i Canada Explorius

For utvekslingsstudenter som ønsker å reise til Canada tilbyr vi vårt Select-program:

Select-programmet gir deg muligheten til å bestemme hvor i Canada året ditt skal utspille seg. Du får nemlig muligheten til å velge fritt blant flere utvalgte skoler i Canada. Skolene vi samarbeider med ligger i attraktive områder og er plassert innenfor fire provinser i Canada: Alberta, British Columbia, Ontario og Nova Scotia. 

Programavgift: 
Programprisen for Canada Select finner du her. Utvekslingsstudenter ved canadiske skoler må betale skolepenger, vår derfor oppmersom på at programprisen avhenger av hvilken skole du velger. 

For å finansiere utvekslingsåret ditt i Canada kan du få inntil 85% av skolepengene dekket av Lånekassen. For for informasjon om de ulike skolene, samt individuelle pristilbud kan du kontakte oss.

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Canada i et helt år. 

Høres et år i Canada spennende ut? Les om våre mest populære skolene i Canada her. 

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"