Livet som utvekslingsstudent i Canada

Som utvekslingsstudent i Canada vil du bli tatt imot med åpne armer, og veldig snart vil du forstå hvorfor kanadiere blir kalt "Canadian nice". Uansett hvor i Canada du velger å bo, kommer du raskt til å føle deg som hjemme i vertslandet ditt. 

I løpet av utvekslingsåret kommer du garantert til å være med på mange spennende opplevelser. Med et bredt utvalg av både sommer og vinteraktiviteter finnes det alltid noe å gjøre – hele året! 

Aktiviteter i hverdagen  
Idrett er en viktig del av den canadiske hverdagen. Mange skoler har gode idrettstilbud. Du har mulighet til å fokusere på en ny idrett hver sesong. For eksempel spilles det ikke fotball året rundt, men kun på høsten. Vi anbefaler at du blir med på så mange nye aktiviteter som mulig -  slik kommer du garantert til å få mange venner, og holde deg aktiv i hverdagen. 

Vanligvis fordeles de ulike sportene inn i disse sesongene: 

  • Høst: Baseball, Soccer, Cross-Country Running, Volleyball, Canadian Football, Golf.
  • Vinter: Ice Hockey, Basketball, Cheerleading, Snowboarding, Skiing, Cross-country Skiing, Table Tennis, Badminton, Curling.
  • Vår: Wrestling, Field Hockey, Track and Field, Softball Fast-Pitch, Softball Slo-Pitch, Rugby.
Utenom idrett finnes det også flere andre aktiviteter du kan engasjere deg i etter skoletid. Du kan velge å være med i f.eks.: Art, Band, Choir, Drama Club, Karate, Judo, Yoga, Model United Nationas, Amnesty International, School Newspaper, Writing, Photography, Yearbook, Debate Club, Model Parliament, Public Speaking Club, Peer Mediation, Student Council, Musical, Prom, Dance Club, Computer Club, Robotics, Chess Club, International and Travel Club. Mulighetene er uendelige!
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.