Vertsfamilien din i Canada


En viktig del av ditt utvekslingsår i Canada er å bo hos en vertsfamilie
Gjestfrihet er viktig i den canadiske kulturen. Vi passer på at du kommer til en god vertsfamilie som passer på at du kjenner deg trygg og velkommen i deres hjem. Våre lokale samarbeidspartnere er nøye i utvelgelsen av familiene – både når det gjelder bakgrunnssjekk og hjemmebesøk. Du har ditt eget rom og tre måltider daglig inkludert i programprisen.

Vertsfamiliene i Canada mottar en økonomisk kompensasjon som skal ta hånd om de ekstra kostnadene som oppstår ved å ha en ekstra person i hjemmet sitt. Alle vertsfamilier i programmet er veldig interessert i å ha en utvekslingsstudent boende hos seg og gjør det ikke for den økonomiske biten. Kanadiske familier deler gladelig sitt hjem, måltider, kultur og hverdagsliv med deg, og gleder seg også til å høre mer om den norske kulturen!  

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"