Skolen i Canada


Skolene i Canada er kjent for høy akademisk standard, med er bredt utvalg av valgfag. Hver provins styrer egen utdanning, og det finnes derfor små forskjeller mellom provinsene og territoriene. Med vårt Select-program velger du skolen som passer deg. 

Vi samarbeider med utvalgte skoler i noen av de mest attraktive områdene - som utvekslingsstudent kan du velge mellom fire ulike provinser i Canada: Alberta, british Collumbia, Ontario og Nova Scotia. 

Skolesystemet i Canada
Elevene kan velge mellom mange ulike fag med fokus på eksempel vitenskap, kunst, språk, idrett eller media. Alle studenter har obligatoriske kjernespråk som engelsk og matte, men har uendelige valgfag å velge mellom. For eksempel fotografi, frisør, mat& ernæring, sang, drama og fotball. All skoleundervisning er på engelsk, utenom fransk som er det vanligste fremmedspråket i Canada. Skolene er godt vant med utvekslingselever og passer på at de får den hjelpen de trenger med skolearbeidet sitt.

Mer enn bare skolearbeid
Det er selvfølgelig viktig å engasjere seg i klasserommet, men også utenfor! Alle skoler har et stort tilbud med forskjellige aktiviteter som foregår etter skoletid. Alt fra idrettsarrangementer til klubber. Studentene kan velge mellom aktivitetene de ønsker å delta i. Fotball, volleyball, basketball, curling eller ishockey for å nevne noen!

Riktig skole for deg
Det finnes flere enn 150 skoler å velge mellom. Explorius hjelper hver student til den skolen eller skoledistriktet som passer studenten best. På vårt Select-program i Nova Scotia går det ikke å velge spesifikke skolelinjer, men i din søknad noterer du dine ønsker om emner, sport eller aktiviteter du ønsker å delta i. Ønskene du oppfyller viser oss hvilken skole i Nova Scotia som passer best for deg. 

Se våre mest populære skoler i Canada


Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"