Utvekslingsprogram i Canada

I Canada tilbyr vi Select High School og Boarding School.

Utvekslingsstudent med Canada votter og Canada lue 

Select High School – Canada slik du ønsker det

Vårt Select High School-program i Canada gir deg den perfekte muligheten til å skreddersy ditt utvekslingsår i Canada. Kanskje ønsker du å bo nær fjellene og stå på ski i helgene, forberede fransken i Quebec, spille hockey, eller muligheten til å besøke Albertas utrolige nasjonalparker i løpet av utvekslingsåret.

Uansett hvordan du ønsker at utvekslingsåret skal se ut, kommer vi vil å gjøre vårt beste for å finne et skoledistrikt som passer dine preferanser. Vi samarbeider tett med et stort antall skoler i ulike provinser, inkludert attraktive områder som Rockey Mountain regionen, Toronto og Vancouver området. Vårt brede utvalg gir deg muligheten til å velge skoledistrikt ut ifra hvor du foretrekker å bo, hvilken studieretning du går og hvilken sport eller aktivitet du ønsker. Du kan lese mer om våre anbefalte skoler i Canada her.

Finn programprisene for Select High School

Søk om å reise på Select


Boarding School
– det canadiske campus-livet

jenter i cheerleadning klær

Med Explorius får du en unik mulighet til å på boarding-skole i Canada. Under et klassisk utvekslingsår bor du hos en vertsfamilie og går enten på en privat eller offentlig skole. På Boarding-programmet får du derimot oppleve det canadiske campus-livet gjennom å både ha undervisning og bo på skolens område. Dette er en gøy og spennende opplevelse som passer deg som er en ambisiøs elev og ønsker den beste måten å forberede deg for studentlivet.

Vi tilbyr boarding-skoler i attraktive områder i Vancouver, samt Vancouver Island i British Columbia og i Calgary-området i Alberta.

Fortell oss hvilke områder, sport og aktiviteter, samt fag du ønsker. Sammen skaper vi den beste boarding-skole opplevelsen for deg.

Finn programprisene og informasjon om stipend for Boarding School

Søk om å reise på Boarding