Utvekslingsprogram i Canada

Vi tilbyr flere utvekslingsprogram i Canada. Velg mellom Combo High School, Select High School og Boarding School.

vinter i Canada

Combo High School – utforsk Canada og USA

Med Explorius får du en unik mulighet til å maksimere opplevelsene som utvekslingsstudent i Nord-Amerika. Velg å tilbringe et semester i Canada, og et semester i nabolandet USA!

Start i USA...

Du starter utvekslingsåret i USA på Soft Landing Camp i New York sammen med andre utvekslingsstudenter. Etter campen flyr du videre til din amerikanske vertsfamilie hvor den første delen av utvekslingsåret starter.

I løpet av de første fem månedene får du et nært innblikk i den amerikanske levemåten. I tillegg til å gå på en typisk amerikansk high school, vil du også få mange nye venner og oppleve helligdager som Halloween og Thanksgiving.

…og fullfør i Canada

Etter en måned med vinter i USA, er det på tide å flytte nordover og for å oppleve enda mer av den den fantastiske vinteren i Canada før våren kommer.

Når du ankommer Canada vil du allerede være en erfaren utvekslingsstudent, og det vil kjennes enklere å tilpasse seg den nye vertsfamilien og skolen.

På Combo High School-programmet blir du enten plassert i Port Alberni som ligger på Vancouver Island i vest, eller Newfoundland i øst. Hvis du foretrekker et av disse områdene fremfor det andre, så kan du fortelle oss dette i søknaden. 

Se priser for Combo High School

Søk på Combo High School

 

Select High School – Canada slik du ønsker det

jente foran gul skolebuss

Vårt Select High School-program i Canada gir deg den perfekte muligheten til å skreddersy ditt utvekslingsår i Canada. Kanskje ønsker du å bo nær fjellene og stå på ski i helgene, forberede fransken i Quebec, spille hockey, eller muligheten til å besøke Albertas utrolige nasjonalparker i løpet av utvekslingsåret.

Uansett hvordan du ønsker at utvekslingsåret skal se ut, kommer vi vil å gjøre vårt beste for å finne et skoledistrikt som passer dine preferanser. Vi samarbeider tett med et stort antall skoler i ulike provinser, inkludert attraktive områder som Rockey Mountain regionen, Toronto og Vancouver området. Vårt brede utvalg gir deg muligheten til å velge skoledistrikt ut ifra hvor du foretrekker å bo, hvilken studieretning du går og hvilken sport eller aktivitet du ønsker. Du kan lese mer om våre anbefalte skoler i Canada her.

Finn programprisene for Select High School

Søk om å reise på Select


Boarding School
– det canadiske campus-livet

jenter i cheerleadning klær

Med Explorius får du en unik mulighet til å på boarding-skole i Canada. Under et klassisk utvekslingsår bor du hos en vertsfamilie og går enten på en privat eller offentlig skole. På Boarding-programmet får du derimot oppleve det canadiske campus-livet gjennom å både ha undervisning og bo på skolens område. Dette er en gøy og spennende opplevelse som passer deg som er en ambisiøs elev og ønsker den beste måten å forberede deg for studentlivet.

Vi tilbyr boarding-skoler i attraktive områder i Vancouver, samt Vancouver Island i British Columbia og i Calgary-området i Alberta.

Fortell oss hvilke områder, sport og aktiviteter, samt fag du ønsker. Sammen skaper vi den beste boarding-skole opplevelsen for deg.

Finn programprisene og informasjon om stipend for Boarding School

Søk om å reise på Boarding