Utvekslingsprogram i Canada

Vi tilbyr flere utvekslingsprogram i Canada. Velg mellom Combo High School, Select High School, Boarding School og Summer High School.

vinter i Canada

Combo High School – utforsk Canada og USA

Med Explorius får du en unik mulighet til å maksimere opplevelsene som utvekslingsstudent i Nord-Amerika. Velg å tilbringe et semester i Canada, og et semester i nabolandet USA!

Start i USA...

Du starter utvekslingsåret i USA på Soft Landing Camp i New York sammen med andre utvekslingsstudenter. Etter campen flyr du videre til din amerikanske vertsfamilie hvor den første delen av utvekslingsåret starter.

I løpet av de første fem månedene får du et nært innblikk i den amerikanske levemåten. I tillegg til å gå på en typisk amerikansk high school, vil du også få mange nye venner og oppleve helligdager som Halloween og Thanksgiving.

…og fullfør i Canada

Etter en måned med vinter i USA, er det på tide å flytte nordover og for å oppleve enda mer av den den fantastiske vinteren i Canada før våren kommer.

Når du ankommer Canada vil du allerede være en erfaren utvekslingsstudent, og det vil kjennes enklere å tilpasse seg den nye vertsfamilien og skolen.

På Combo High School-programmet blir du enten plassert i Port Alberni som ligger på Vancouver Island i vest, eller Newfoundland i øst. Hvis du foretrekker et av disse områdene fremfor det andre, så kan du fortelle oss dette i søknaden. 

Se priser for Combo High School

Søk på Combo High School

 

Select High School – Canada slik du ønsker det

jente foran gul skolebuss

Vårt Select High School-program i Canada gir deg den perfekte muligheten til å skreddersy ditt utvekslingsår i Canada. Kanskje ønsker du å bo nær fjellene og stå på ski i helgene, forberede fransken i Quebec, spille hockey, eller muligheten til å besøke Albertas utrolige nasjonalparker i løpet av utvekslingsåret.

Uansett hvordan du ønsker at utvekslingsåret skal se ut, kommer vi vil å gjøre vårt beste for å finne et skoledistrikt som passer dine preferanser. Vi samarbeider tett med et stort antall skoler i ulike provinser, inkludert attraktive områder som Rockey Mountain regionen, Toronto og Vancouver området. Vårt brede utvalg gir deg muligheten til å velge skoledistrikt ut ifra hvor du foretrekker å bo, hvilken studieretning du går og hvilken sport eller aktivitet du ønsker. Du kan lese mer om våre anbefalte skoler i Canada her.

Finn programprisene for Select High School

Søk om å reise på Select


Boarding School
– det canadiske campus-livet

jenter i cheerleadning klær

Med Explorius får du en unik mulighet til å på boarding-skole i Canada. Under et klassisk utvekslingsår bor du hos en vertsfamilie og går enten på en privat eller offentlig skole. På Boarding-programmet får du derimot oppleve det canadiske campus-livet gjennom å både ha undervisning og bo på skolens område. Dette er en gøy og spennende opplevelse som passer deg som er en ambisiøs elev og ønsker den beste måten å forberede deg for studentlivet.

Vi tilbyr boarding-skoler i attraktive områder i Vancouver, samt Vancouver Island i British Columbia og i Calgary-området i Alberta.

Fortell oss hvilke områder, sport og aktiviteter, samt fag du ønsker. Sammen skaper vi den beste boarding-skole opplevelsen for deg.

Finn programprisene og informasjon om stipend for Boarding School

Søk om å reise på Boarding

 

Summer High School – 3 uker i Ottawa

sommer i Canada

Vårt Summer High School-program et det beste valget for deg som vil tilbringe en kortere periode i Canada.

Med dette programmet tilbringer du tre uker i den canadiske byen Ottawa. Her vil du studere engelsk fra mandag-fredag sammen med elever fra hele verden. Ottawa er en spennende by å studere i. Ikke bare er det Canadas hovedstad, men det er også byen med størst andel utdannede mennesker i hele Canada.

Forbedre dine språkferdigheter

Målet med dette programmet er at du skal forbedre dine språkferdigheter, slik at du kan kommunisere bedre på engelsk og føle deg mer selvsikker i fremtidige engelske samtaler. Undervisningen holdes av kvalifiserte lærere som følger det europeiske rammeverket.

Du vil bli overrasket over hvor fort du forbedrer engelsken disse ukene. Ikke bare vil grammatikken bli bedre, du vil også få en bedre uttale, og bli med selvsikker når du prater engelsk. Du bor hos en canadisk vertsfamilie, som gir deg mulighet til å praktisere språket døgnet rundt.

Utforsk Ottawa

Summer High School handler ikke bare som skole – det er også en perfekt mulighet til å oppleve den canadiske sommeren.

Etter undervisningen utforsker vi Ottawa, og gjør delta på mange ulike aktiviteter. Noen av aktivitetene har canadisk tema, slik at du og dine klassekamerater lærer så mye som mulig om landet.

Det er mye å finne på i Ottawa. Byen har mange flotte parkområder og skoger, hvor det er mulig å sykle, stå på skateboard, gå tur og mer. Noen eksempler på hvor vi gjør sammen etter skoletid er laser tag, besøke en vannpark, canadisk matlagingskurs, bowling og mer.

I helgene utnytter vi muligheten til å besøke andre nærliggende byer som Toronto og Montréal, samt Niagara Falls ved den amerikanske grensen.

Søk på Summer High School

 

<< Tilbake til Canada