Skoler vi anbefaler i Canada

Når du reiser på utveksling til Canada velger du det skoledistriktet du ønsker. Vi samarbeider med utvalgte skoledistrikt i noen av de mest attraktive områdene i Canada. Her ser du en oversikt over noen av distriktene vi anbefaler. 

 

Alberni District Secondary School 

Alberni skole som ligger på Vancouver Island,

Alberni ligger på Vancouver Island, sørvest i Canada. Skolene tilbyr programfagene lederskap, skogbruk og French immersion, som vil si at du kan ta fag på fransk om du ønsker det. Skolene er mest kjent for sitt wrestling program, og er stolt over å ha trent OL-utøveren Travis Cross. I tillegg tilbyr skolen en rekke andre sporter som basketball, fotball, volleyball, rugby, golf og friidrett. 

 

Halton District School Board 

Hockey spiller fra Halton District School

Halton District School Board ligger i byen Burlington, sørøst i Canada. Alle skolene er kjent for høy akademisk standard, og tilbyr fag på college nivå. Du kan også velge å ta fleste fag på fransk. Skolene i distriktet tilbyr også flere utdanningsprogram som kunst og kultur, business og naturfag. Skolene gjør det bra i amerikansk fotball, hockey (selvfølgelig) og volleyball. De tilbyr også mer utradisjonelle aktiviteter som skateboarding, Ultimate Frisbee, yoga og curling. 

 

Upper Canada School District 

To jenter som sporter

Vankleek Hill Collegiate Institute 
Skoledistriktet ligger i Vankleek Hill, Ontario, sørøst i Canada. Skolen tilbyr et helse- og velvære program, og fordi skolen kun har rundt 400 elever, får lærere muligheten til å gi ekstra støtte til hver enkelt elev. Skolen oppmuntrer elevene til å delta i sport og andre fritidsaktiviteter. Du kan velge mellom friidrett, fotball, volleyball og badminton og en rekke fritidsklubber. 

Centre Wellington High School
Skolen tilbyr en dobbelspråklig læreplan, med alle fag tilgjengelig på både engelsk og fransk. Westside Secondary School tilbyr også bygg- og anlegg, hårdesign og turisme som programfag. For deg som er glad i sport og aktiviteter tilbyr skolen rugby, fotball, svømming, is- og landhockey, curling, tennis, golf, slalåm og mye mer!  

Qualicum School District 

Fronten av en skole i Qualicum

Skoledistriktet ligger i Qualicum på Vancouver Island. Skolene er perfekte for deg som er interessert i utendørsaktiviteter. De tilbyr et ROAMS-program (river, mountain and ocean school) med muligheter for å stå på ski, snowboard og ulike vannsporter.

Vernon School District

Fronten av kalamalka high school

Vernon ligger ved en stor innsjø litt inn i landet. Skoledistriktet passer for deg som ønsker å bo i et rolig område – ikke en storby. Vernon tilbyr et Outdoor-program med muligheter for å drive med utendørsaktiviteter som kajakkpadling, ski og terrengsykling. Skoledistriktet har også et Ski Academy, hvor treneren er tidligere trener for det Canadiske landslaget i alpint. Vernon har også et godt fotballprogram for jenter. 

 

Burnaby School District 

Inngangspartiet på Bunaby High School

Burnaby School District ligger veldig sentralt, like utenfor Vancouver. Skolene passer deg som går på media og kommunikasjon på VGS i Norge. Skolen har også et veldig bra teater som har blitt sponset av Michael J. Fox.  

 

Delta School District

Fronten av Delta High School

Distriktet ligger sør for Vancouver, rett ved grensen til USA. Dette er en ny og flott skole med et stort utvalg av fag. Skolen har også de aller fleste sporter, som for eksempel ishockey, fotball, gymnastikk og cross country. Skolene i Delta holder et høyt akademisk nivå. 

 

Windsor Essex School Board  

Bilde av windsor high school

Windsor Essex ligger på østsiden av Canada, i provinsen Ontario. Skolene passer deg som ønsker å spille hockey. Skolen har Hockey Academy for deg som ønsker å lære eller å forbedre dine spilleferdigheter.  I tillegg har skolen er veldig sterkt akademisk nivå, og tilbyr et stort utvalg av college prep-klasser.
   

Ønsker du mer informasjon om skoler i Canada? Last ned skolekatalogen her. 

Er du interessert i å reise på utveksling til Canada? Start søknadsprosessen i dag!