Utveksling i Frankrike


Frankrike er et populært reisemål blant turister i hele verden. På utveksling vil du oppleve den franske kulturen på nært hold. Nyt livet, engasjer deg, vær lidenskapelig, og du vil garantert lære å leve på den franske måten!

Landet er kjent for sin kulturelle mangfoldighet og smakfulle mat. Som utvekslingsstudent vil du alltid ha noe å gjøre, og du vil garantert ta del i mange nye aktiviteter. Forbered deg på å lære om fransk matlaging på sitt beste! 

Her har du de beste grunnene til å reise til Frankrike som utvekslingsstudent:

Classic eller Select: Finn det som passer deg 

utveksling i Frankrike

Ønsker du å dra på utveksling til Frankrike kan du velge mellom to ulike program: 

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg og du får en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Frankrike Classic passer perfekt for deg som ønsker å gå på skole i Frankrike, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. Mot en ekstrakostnad tilbyr vi også områdeønske i dette programmet.

Select-programmet er det perfekte valget for deg som ønsker å bestemme hvilken skole du skal gå på. Vi samarbeider med 14 ulike skole i Frankrike, og Select-programmet lar deg velge fritt blant disse. Skolene tilbyr ulike fag og aktiviteter, og vi hjelper deg med å finne den som passer deg best! 

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Frankrike i et helt år. Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss i dag. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Frankrike? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Paris, Lyon, Cannes, Bordeaux og Strasbourg er blant landets mest besøkte byer – med imponerende arkitektur og atmosfære. 
Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"