Vertsfamilien din i Frankrike

Din nye franske famile tar deg imot uten økonomisk støtte, noe som betyr at de kun gjør det fordi de er interessert i å få inn et nytt familiemedlem.

Som utvekslingsstudent vil vi gi deg en riktig bra vertfamilie ettersom det er det viktigste for et vellykket år. Kanskje får du både en ny vertsmamma, vertspappa, vertssøster og en vertsbror. Alle vertsfamilier går gjennom en grundig søknadsprosess.

For å finne den beste vertsfamilien for deg som drar på utveksling får vi hjelp av gode franske organisasjoner med lang erfaring med å finne vertsfamilier. Siden vi har såpass få studenter på vårt Frankrike-program er det ikke noe problem å finne en vertsfamilie som passer.

Våre studenter er plassert over hele Frankrike. Som alle franske tenåringer, vil du som utvekslingsstudent bruke det offentlige transportsystemet for å komme deg rundt. 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.