Utvekslingsprogram i Frankrike

Vi tilbyr flere utvekslingsprogram til Frankrike. Disse er Classic High School, Combo, Select High School og Boarding School.

Les mer om de ulike programmene under og finn ut hvilket program som passer deg best. 

Classic High School – vårt mest populære program

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet og det mest populære programmet blant våre studenter. Når du reiser på Classic High School til Frankrike, finner vi en familie vi mener passer dine interesser. Familien kan bli plassert hos en familie i hele Frankrike.  

Du vil kanskje bli plassert i en idyllisk landsbygd ved vakre slott og vingårder, nær trendy byer som Paris, Montpellier eller Nantes, eller langs den glamorøse franske rivieraen. Det kommer an på hvor din fremtidige vertsfamilie bor. Når vi har funnet den perfekte vertsfamilien til deg, søker vi om skoleplass i familiens nærområde.

Classic High School er det perfekte programmet for deg som ønsker en genuin opplevelse av Frankrike og der frem til å ta del i den franske livsstilen.

Du kan reise på Classic High School-programmet til Frankrike i et semester eller et fullt skoleår.

Se prisene for Classic High School-programmet

Søk på Classic High School

 

Combo – se mer av Europa

Med Explorius får du den unike muligheten til å reise på utveksling til både Frankrike og et annet europeisk land. Velg mellom å tilbringe utvekslingsåret i Frankrike, og Spania, Italia eller Tyskland.

Dette er valget for deg som ønsker å gå på skole i to ulike land og lære to ulike språk i løpet av ett skoleår. Søk om å reise på Combo-programmet for å få maksimalt ut av utvekslingsåret i Europa.

Når du velger Frankrike som en av destinasjonene på Combo-programmet, vil utvekslingsåret starte med Soft Landing Camp i Paris. Etter campen vil du flytte inn hos din franske vertsfamilie hvor utvekslingsåret starter.

På dette programmet kan du velge å reise hjem til Norge i juleferien før du starter utvekslingen til din andre destinasjon.

Se prisene for vårt Combo-program


Søk på Combo


Select High School
– Frankrike slik du ønsker det

Hvis du ønsker å bestemme hvordan ditt utvekslingsår skal se ut, så er Select High School det beste programmet for deg. Vi samarbeider tatt med et stort utvalg skole i hele Frankrike. Velg blant attraktive områder som Toulouse, Nantes og Paris.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, samt hvilke aktiviteter og fag du foretrekker. Vi hjelper deg å sette sammen det perfekte utvekslingsåret for deg.

Du kan reise på Select High School-programmet til Frankrike i et semester eller et skoleår.

Se prisene for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– bo på campus 

Boarding School passer for deg som er opptatt av å oppnå høye resultater på skolen, samtidig vil oppleve campuslivet. Som elev på Boarding-skole i Frankrike, vil du bo på skolen sammen med dine klassekamerater. Dette er det perfekte valget for deg som ønsker å forberede deg på høyere studier, delta i morsomme aktiviteter etter timene og skape et internasjonalt nettverk fra hele verden.

Velg mellom å tilbringe utvekslingsåret på boarding-skole i vakre byer som Gorges, like utenfor Nantes eller Épinal, nordøst i Frankrike. Skolene har et stort utvalg at sporter, fag og aktiviteter. Prøv et nytt og spennende fag som design, kinesisk eller filosofi og prøv hesteridning, golf eller tennis etter skoletid.


Søk på Boarding School

<< Tilbake til Frankrike