Utvekslingsprogram i Frankrike

Vi tilbyr flere utvekslingsprogram til Frankrike. Disse er Classic High SchoolSelect High School og Boarding School.

Les mer om de ulike programmene under og finn ut hvilket program som passer deg best. 

Classic High School – vårt mest populære program

Utvekslingsstudent i Frankrike

Vårt Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet og det mest populære programmet blant våre studenter. Når du reiser på Classic High School til Frankrike, finner vi en familie vi mener passer dine interesser. Du kan bli plassert hos en familie i hele Frankrike.  

Du vil kanskje bli plassert i en idyllisk landsbygd ved vakre slott og vingårder, nær trendy byer som Paris, Montpellier eller Nantes, eller langs den glamorøse franske rivieraen. Det kommer an på hvor din fremtidige vertsfamilie bor. Når vi har funnet den perfekte vertsfamilien til deg, søker vi om skoleplass i familiens nærområde.

Classic High School er det perfekte programmet for deg som ønsker en genuin opplevelse av Frankrike og ser frem til å ta del i den franske livsstilen.

Du kan reise på Classic High School-programmet til Frankrike i et semester eller et fullt skoleår.

 

Områdevalg mot en tilleggskostnad

For deg som ønsker å bli plassert i en bestemt region i Frankrike, kan vi tilby områdevalg mot en tilleggskostnad.

Vi tilbyr et bredt utvalg av områder i hele Frankrike. Du kan for eksempel velge å tilbringe året i nord, sør eller i en region langs kysten.

Vi har et begrenset antall plasser til hvert område. For å sikre deg ditt områdevalg, anbefaler vi at du sender inn søknaden din snarest mulig. Førstemann til mølla prinsipper gjelder!

Se prisene for Classic High School-programmet

Se våre områdevalg

Søk på Classic High School


Select High School
– Frankrike slik du ønsker det

Gatebilde fra Frankrike

Hvis du ønsker å bestemme hvordan ditt utvekslingsår skal se ut, så er Select High School det beste programmet for deg. Vi samarbeider tett med et stort utvalg skoler i hele Frankrike. Velg blant attraktive områder som Toulouse, Nantes og Paris.

Fortell oss hvor du ønsker å bo, samt hvilke aktiviteter og fag du foretrekker. Vi hjelper deg å sette sammen det perfekte utvekslingsåret for deg.

Du kan reise på Select High School-programmet til Frankrike i et semester eller et skoleår.

Se prisene for Select High School

Søk på Select High School


Boarding School
– bo på campus 

Boarding School passer for deg som er opptatt av å oppnå høye resultater på skolen, og samtidig vil oppleve livet på campus. Som elev på Boarding-skole i Frankrike, bor du på skolen sammen med dine klassekamerater. Dette er det perfekte valget for deg som ønsker å forberede deg på høyere studier, delta i morsomme aktiviteter på fritiden og skape et internasjonalt nettverk fra hele verden.

Velg mellom å tilbringe utvekslingsåret på boarding-skole i vakre byer som Gorges, like utenfor Nantes eller Épinal, nordøst i Frankrike. Skolene har et stort utvalg at sporter, fag og aktiviteter. Prøv et nytt og spennende fag som design, kinesisk eller filosofi og prøv hesteridning, golf eller tennis etter skoletid.


Søk på Boarding School

<< Tilbake til Frankrike