Språkkurs i tysk

tysk språkkurs

For at du skal være så forberedt som mulig på utvekslingsåret i Tyskland, så tilbyr vi et forberedende språkkurs i byen Mannheim. Språkkurset organiseres like før Soft Landing Camp. Vi anbefaler alle som trenger å friske opp sine tyskkunnskaper å delta på språkkurset. Slik får du den beste mulige starten på utvekslingsåret.

Om språkkurset

lær tysk på utveksling

Språkkurset arrangeres på en språkskole som ligger sentralt i byen Mannheim. Du vil ha undervisning i fem timer per dag, med pauser innimellom.

Samtidig som du vil forbedre språkferdighetene, så vil du også lære om tyske skikker og tradisjoner. Dere vil gå gjennom grammatikk og grunnleggende vokabular og lære nyttige uttrykk. Hver time tar deg et steg nærmere målet: å kommunisere bedre på tysk.

På ettermiddagene og i helgene vil du nyte livet i Tyskland sammen med de andre utvekslingsstudentene og vårt personell. Dere vil få mulighet til å dra flere utflukter. Dette kan være en tur til den lokale fotballbanen eller til byer som Frankfurt og Heidelberg. 

Kost og losji

I løpet av språkkurset vil du bo på et hyggelig hostel i sentrum av Mannheim. Du vil dele rom med andre utvekslingsstudenter. Frokost, lunsj og middag er inkludert i prisen.

Lengde

To uker.

Inkludert

- Fem timer tyskundervisning per dag
- Skolemateriell
- Diplom
- Transport ved ankomst og avreise
- Assistanse og tilsyn av våre ansatte
- Kost og losji
- Aktiviteter på ettermiddagene
- Workshops om tyske tradisjoner, kulturen, skolen osv
- Sightseeing i Mannheim og andre byer
- Transport til og fra alle aktiviteter

Pris

kr 12 000,–

Søk om å reise på utveksling

 

<< Tilbake til Tyskland