Utvekslingsprogram i Tyskland

Vi tilbyr to ulike utvekslingsprogram i Tyskland. Disse er Classic High School og Combo-programmet.

Les mer om du ulike programmene og finn ut hvilket som passer deg best!  

Classic High School – det tradisjonelle programmet

Vakker by i Tyskland


Vårt
 Classic High School-program er det tradisjonelle utvekslingsprogrammet hvor du blir om matchet med omsorgsfull vertsfamilie. Dette programmet er perfekt for deg som ønske en genuin opplevelse av Tyskland. Etter at vi har funnet en vertsfamilie til deg, søker vi om skoleplass ved en lokal videregående skole. 

 

Din fremtidige vertsfamilie kan bo hvor som helst i Tyskland. Kanskje får du oppleve den tyske hverdagen i nærheten av storbyene Berlin, Hamburg eller München, på landet ved slettelandskap og vakker natur, eller langs kysten i Nord-Tyskland. Uansett kan du være sikker på at du får en unik og minneverdig opplevelse som utvekslingsstudent i Tyskland. 

 

Du kan reise på Classic High School-programmet til Tyskland i et semester eller et skoleår

 

Se prisene for vårt Classic High School-program

 

Søk på Classic High School

Områdevalg mot en tilleggskostnad

Dersom du ønsker å bo i en bestemt region i Tyskland, kan du legge til områdevalg mot en tilleggskostnad. 

Vi har et begrenset antall plasser til hvert område. Søk i dag for å sikre deg ditt områdevalg. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Se priser på våre områdevalg

 

Combo – Tyskland + 1

Fire utvekslingsstudenter i en park i Tyskland

Med Explorius får du den unike muligheten til å reise på utveksling til både Tyskland og et annet europeisk land i løpet av ett skoleår. Velg mellom å tilbringe utvekslingsåret i Tyskland og Spania, Italia, Storbritannia, Irland eller Frankrike. Dette er det optimale valget for deg som er interessert i å lære to språk i løpet av ett år. Velg Combo-programmet for å få maksimalt ut av ditt utvekslingsår i Europa.

Hvis du velger å reise på utveksling til Tyskland og Frankrike vil du starte året på Soft Landing Camp i Paris. Deretter reiser du til din tyske vertsfamilie hvor du tilbringer et semester for du fortsetter utvekslingsåret i Tyskland. Dersom du velger å kombinere Tyskland og Spania eller Italia kan du velge hvor du ønsker å starte utvekslingsåret. Vår Soft Landing Camp er inkludert på høstsemesteret. Hvilken camp du deltar på avhenger av hvilket land du velger å starte utvekslingsåret i.

På Combo-programmet kan du velge å reise hjem i juleferien før du fortsetter utvekslingsåret i ditt nye land.

Se prisene for Combo-programmet

Søk på Combo

 

<< Tilbake til Tyskland