Livet i Storbritannia

Engelsk telefonboks

Tradisjoner er viktig!
Storbritannia er kjent for sine tradisjoner og gjennom utvekslingsåret ditt kommer du til å bli godt kjent med mange av vanene og tradisjonene for både vertsfamilien din og området du bor i. Tradisjoner i Storbritannia er høyt respektert samtidig som nye trender raskt blir ønsket velkommen. Storbritannia påvirker hele Europa når det gjelder hvordan vi kler oss og hva slags musikk vi hører på.

Fritid
Fritiden din vil i stor grad gå med til hobbyene dine, og du vil bruke mye tid med dine venner. Storbritannia kan tilby mange forskjellige sporter og aktiviteter. Grip muligheten til å lære deg noe nytt! Når du reiser på utveksling har du muligheten til å oppleve mye nytt, Storbritannia er særs egnet for; i ukedagene er du kanskje en del hjemme og jobber med lekser og holder på med aktiviteter, mens i helgene har du masse tid til å henge med venner og være med vertsfamilien din.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.