Select High School i StorbritanniaPå vårt UK Select-program har du selv mulighet til å bestemme hva og hvor du ønsker å studere. Velg en by som passer deg og din livsstil, eller velg den skolen som passer deg best.

Ønsker du å bo i nærheten av Manchester, eller kanskje har du ønsker om spesielle fag eller sportsaktiviteter som du vil delta i? Dersom du ønsker IB-linje (International Baccalaureata) finnes det også muligheter for det!

Explorius har en stor portfolio av skoler med mange forskjellige profiler. Vi kan hjelpe deg å finne en skole som er skreddersydd for dine ønsker og behov. Uansett om du er en kommende fotball-stjerne eller ønsker å satse på medier og kommunikasjon – vi finner en skole du vil trives på!

Drømmer du om å reise på utveksling til London?
Gjennom vårt Select-program har du muligheten til å studere på skoler i London! Sjekk for eksempel ut Loreto College St. Albans, som kun ligger en 15-minutters togtur fra sentrale London.

Loreto College St. Albans er spesialister på natural sciences og mathematical subjects, men tilbyr også en rekke andre fag; som business, arts, litteratur og språk (latin, fransk og tysk). Skolen har i tillegg et godt tilbud av aktiviteter og klubber innen musikk, sport og kunst. 

Vil du vite mer om Select-programmet i Storbritannia? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"